BULGAR-TÜRK İŞ FORUMU HAKKINDA

Sayfalar

BULGAR-TÜRK İŞ FORUMU HAKKINDA

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB), Burgaz Başkonsolosluğu Ticaret Ateşeliğinden alınan ilgi yazıya istinaden Odamıza gelen yazıda; 8 Mart 2024 tarihinde Burgaz'da Bulgar-Türk İş Forumu'nun düzenleneceği bildirilmekte olup, söz konusu etkinliğin ikili ticari ve ekonomik ilişkilerimiz açısından önem arz ettiği ve 8 Mart 2024 "Dünya Kadınlar Günü"nde mezkur etkinliğin düzenlenmesinden dolayı başta kadın girişimciler olmak üzere bilgi ve iletişim teknolojileri, bulut ve mobil teknolojiler, oyun teknolojileri, fintech, siber güvenlik, dijital sağlık ve teknolojiler gibi ileri teknoloji sektörler ile makine, elektrikli aletler, otomotiv yedek parçaları, kimyasallar, tekstil ve hazır giyim, inşaat ve inşaat malzemeleri, teknik müşavirlik gibi sektörler öncelikli olarak yenilikçi firmaların davet edildiği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, detaylı bilgi almak isteyen üyelerimizin Burgaz Ticaret Ateşeliği (burgaz@ticaret.gov.tr) ile iletişime geçebilecekleri ifade edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.