Yayınlanma Tarihi: 28 Ağustos 2023
KAYMAKAM YÜCEL’DEN ODAMIZA VEDA ZİYARETİ

Eskişehir’e tayini çıkan Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Odamıza veda ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar Akdoğan’ın makamında gerçekleşen ziyarete; Meclis Başkanımız Bülent İlbahar, Meclis Başkan Yardımcımız Nurgil Gürcan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Müslüm Yıldırım, Hibeti Zeytin, Murat Boranalp katıldı.

Kuşadası Ticaret Odası’na, Kuşadası yararına yaptıkları çalışmalar, katkıları ve diğer kurumlarla uyumlu çalışmaları için teşekkür eden Kaymakam Yücel’e, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’da, görev süresince Kuşadası için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Kaymakam Sadettin Yücel’e, Odamız Yönetimi tarafından Kuşadası İllüstrasyon haritasından oluşan çerçeve hediye edildi.