Release Date: 13 December 2023
KUŞADASI TİCARET ODASI AYDIN’DA ÜST DÜZEY ZİYARETLERDE BULUNDU

Aydın’da üst düzey ziyaretlerde bulunan Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi, Aydın Valisi Yakup Canbolat, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Serdar Şahin ve SGK İl Müdürü Zeynep Yılmaz’ı ziyaret etti.

VALİ YAKUP CANBOLAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seydi Yıkılmaz ve Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem ilk olarak Aydın Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette; Kuşadası’nın ticari yapısı ve turizm sezonu ile ilgili bilgi verildi ve Kuşadası Prestij kitabı hediye edildi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ EKİCİ, VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ŞAHİN ve SGK İL MÜDÜRÜ YILMAZ’a NEZAKET ZİYARETİ

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seydi Yıkılmaz ve Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem daha sonra Aydın Vergi Dairesi Başkanı Serdar Şahin, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Zeynep Yılmaz’a gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretlerinde; sezon değerlendirmesi, genel güvenlik ve ilçe ekonomisi hakkında görüş alışverişinde bulundular.