KUŞADASI ÇEVRE YOLU RAPORU

Sayın Üyemiz ve Değerli Kuşadası Kamuoyu,

Kuşadası Ticaret Odası olarak, çevre yolu yapımı sırasında ve bittikten sonra oluşabilecek sorunlar ile ilgili çalışmalar başladığından itibaren girişimlerde bulunmaktayız. Bu konu ile ilgili 18.04.2014 tarihinde karayolları  Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Aydın Milletvekili Sayın Ali Gültekin Kılınç, Kuşadası Kaymakamı Sayın Muammer Aksoy, Kuşadası Emniyet Müdürü Sayın Mustafa Topal, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Muzaffer Eryiğit  ve çevre yolunda işletmesi bulunan esnaflarımız ile birlikte  odamızda toplantı yapılmış ve sahada yerinde sorunlar  kendilerine anlatılmıştır .Daha sonra Kuşadası Belediye Başkanı Sayın Özer Kayalı ve  Odamız Yönetim Kurulu ile Ticaret Odası’nda  bir toplantı  yapılmış ve bu konunun odamız tarafından takibi kararı alınmıştır.

Bu karar üzerine ekte sizlere gönderilen odamız tarafından hazırlanan kapsamlı rapor 22 mayıs 2014 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde  Ak Parti Bölge Milletvekilleri ile yapılan toplantıda rapor kendilerine iletilmiş ve sorunun çözümü için talepte bulunulmuştur. Ayrıca hazırlanan rapor  Aydın Valilik Makamına, Aydın Belediye Başkanlığı’na, Kuşadası Kaymakamlığı’na , Kuşadası Belediye Başkanlığına, Aydın Bölgesinin tüm milletvekillerine  de iletilmiştir.  BU RAPORUN GENEL SONUCU “ 1/100 000’LİK PLANDAKİ YENİ ÇEVRE YOLU MUTLAKA YAPILMALIDIR

Sorunun çözümü için kamuoyu oluşması ve takibi gerekliliği nedeni ile rapor sizlere de ekte gönderilmiştir.

Saygılarımla

Serdar AKDOĞAN