KUŞADASI SANAT KOLONİSİ RESİM ÇALIŞTAYI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ege Bölgesi’nin ünlü turizmcilerinden işadamı merhum Mehmet Nuri Göçen’in anısına düzenlenen ve 10 gün süren Kuşadası Sanat Kolonisi Resim Çalıştayı büyük ilgi gördü.

Hilton Double Tree Otel bünyesinde bulunan ve tarihi tabakhanelerin restore edilerek sanat aktivitelerinin merkezi haline gelen Old Town Tanneries’de, 17 Ülkeden 20’si yabancı 47 sanatçının katılımıyla gerçekleşen Kuşadası Sanat Kolonisi Resim Çalıştayı, 10 günün sonunda kapanış kokteyli ve sergisi ile sona erdi.

Duygusal anların yaşandığı kapanış kokteyli ve sergisine Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, kalabalık bir davetli topluluğu ve sanatseverler katıldı.

Kapanış kokteyli ve sergisinin ardından Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, meclis üyeleri ve dernek yöneticileri  tarafından, çalıştaya katılan tüm sanatçılara ödül ve sertifikaları törenle takdim edildi.

Toplam 188 eserin sanatseverlerle buluştuğu çalıştayın sonunda sanatçılar, Kuşadası Sanat Kolonisi Resim Çalıştayı’nın gerçekleşmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür etti