NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TİCARET ODASI’NDA YAPILDI

Nisan ayı olağan Meclis Toplantısı, 24 Nisan 2014 Perşembe günü Kuşadası Ticaret Odası Meclis Salonunda yapıldı.

ÇEVRE YOLU SORUNLARI TOPLANTISI SES GETİRDİ

Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Mart ayı Hesaplarının ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun onaylanmasının ardından söz alan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN, Ticaret Odası’nda Ak Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Karayolları Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal, belediye yetkilileri ve çevre yolu esnafıyla bir araya gelerek yapılan, çevre yoluyla ilgili sıkıntıların görüşüldüğü toplantı hakkında bilgi verdi ve toplantının sonunda yol çalışmalarının ve dükkanların durumunun yerinde incelenerek çözüm amaçlı çalışma yapıldığını söyledi. Çevre yolu çalışmalarında seçim sürecinden dolayı da bir boşluk olduğunu dile getiren Akdoğan, artık belediye tarafından da ciddi atımlar atılması gerektiğini söyledi ve yol bittikten sonra başka sıkıntıların ortaya çıkacağını, Ticaret Odası olarak gerekli uyarıların yapıldığını belirterek, “geçmişi bırakıp bundan sonra düzeltmeye bakmalı ve çözüm için uğraşmalıyız” dedi.

KONGRE MERKEZİ’NİN TANITIMI ÇOK ÖNEMLİ

Akdoğan, Ticaret Odası’nda düzenlenecek olan “Kuşadası ve Çevresi Balıkçılık Sektörü Sorunları” paneliyle ilgili de verdiği bilginin ardından, Kongre Merkezi’nde artık kongrelerin yapılmaya başlandığını, kış aylarında da Kuşadası’na girdi sağlaması beklenen Kongre Merkezi’nin tanıtımının çok önemli olduğunu söyledi ve bu konuda herkese iş düştüğünü dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde yapılan KOMER genel kurulunda Kuşadası Ticaret Odası’nı temsilen yönetime girdiğini söyleyen Akdoğan, limandan sonra ikinci girdi kapısı olacağını belirttiği Kongre Merkezi’ne talebin iyi olduğunu da

sözlerine ekledi.

Gündem maddeleriyle devam eden toplantıda Kervansaray ihalesi ile ilgili de bilgi veren Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, sözlerinin sonunda Kuşadası Belediye Başkanı’na hayırlı olsun ziyareti yapıldığını ve amacın ortak akılla Kuşadası için çalışmak olduğunun dile getirildiğini söyledi.

Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın yapılacak olan Havuz Suyu Operatörlüğü eğitimi ile ilgili duyuru yapmasının ardından dilek ve temenniler ile sona erdi.