KUŞADASI TİCARET ODASI YÖNETİMİ BELEDİYE BAŞKANI ÖZER KAYALI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyeleri, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette, Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya, önceki dönemlerde belediyeye gönderilen raporları ve cevapları ileten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Ticaret Odası Yönetimi olarak hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini, Kuşadası’nın %70’ini temsil eden Kuşadası Ticaret Odası’nın, Belediye ile işbirliği içerisinde çalışarak, kamusal anlamda faydalı olma arzusunda olduğunu  belirtti ve ortak akılla bir yönetim temennilerinin olduğunu söyledi. İletilen raporlarda Kuşadası’nın temel sorunlarının ve çözüm önerilerinin yer aldığını söyleyen Akdoğan, koordineli çalışarak sorunların çözülebileceğini, sadece Ticaret Odası olarak değil tüm kurumların birlikte hareket etmesi ve çalışmasının faydalı olacağını dile getirdi ve Özer Kayalı’ya görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Özer Kayalı’da, Ticaret Odası içerisinde de görev yapmış biri olarak olması gerekenin bu olduğunu, koordineli çalışmanın ve sorunları birlikte çözmenin faydalı olacağını belirtti. Ticaret Odası tarafından sunulan raporların da çok önemli olduğunu dile getirdi.

Çevre yolu çalışması ve Kuşadası tanıtımı ile ilgili de görüş alışverişinde bulunulan

bulunulan ziyaretin sonunda, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası’nın yol haritasının belirlenmesinde çok faydalı olacağını belirttiği çalıştay önerisini de gündeme getirdi.