KOMER OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

15 Nisan 2014 tarihinde yapılan KOMER, (Kuşadası Kongre Merkezi) 2013 yılı Olağan Genel Kurulu’nda, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan KOMER Yönetim Kuruluna seçildi.

Aydın Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Türkiye Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı (TÜRSAB) Başaran Ulusoy, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan’ın da katıldığı ve Avrupa’nın en büyüklerinden olan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen genel kurul, Başaran Ulusoy’un açılış konuşmasıyla başladı. Ulusoy konuşmasında KOMER’in başlangıcından itibaren bugün gelinen noktayı anlattı ve şampiyon olmaktan daha da önemlisinin şampiyonluğu korumak olduğunu belirtti. “KOMER’den memnun olan kitlelerin çoğalması bizi de memnun ediyor” diyen Başaran Ulusoy; kurulduğu günden bugüne destek olan herkese, Kuşadası halkına ve özellikle bir ilçe odası olmasında rağmen verdiği destekle büyük olarak nitelendirdiği Kuşadası Ticaret Odası’na ve Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’a teşekkür etti. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten ve belediyeden destek beklediklerini belirten Başaran Ulusoy konuşmasının sonunda; KOMER’in herkesin ekmek yiyebileceği, sadece Kuşadası ve çevresinin değil Ege’nin tesisi olduğunu dile getirdi ve ardından genel kurul, Halil Ä°brahim Aktemur başkanlığında devam etti.

SERDAR AKDOĞAN KOMER YÖNETÄ°M KURULUNA SEÇÄ°LDÄ°

Gündem maddeleriyle devam eden genel kurulda, 2013 yılına ait Faaliyet Raporu,

, bilanço ve gelir gider tablosunun ibra edilerek oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından 3 yıl süreyle görev yapacak yeni yönetim ve denetim kurulları seçildi. Oy birliğiyle kabul edilen yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu; Başaran Ulusoy, Çetin Arslan, Tevfik Bağcı, Halil Ä°brahim Aktemur, Serdar Akdoğan, Emin Erdem, Ali Onaran, Semih Selimoğlu, Hamdi Turşucu, Muhsin Çatmadım ve Günüz Atış

Denetim Kurulu; Metin Akar, Cahit Erol, Baki Özarslan, Ercan Mahmut Durmuş.

Yönetim Kurulu Üyelerine 6102 Sayılı, TTK’nın 395-396. Maddelerindeki izin ve yetkinin verilmesinin ardından genel kurul, dilek ve temenniler ile sona erdi.