KUŞADASI MARKALI DOĞAL REÇELLER SOFRALARDA

Kuşadası markalı reçellerin satılacağı, S.S. Kuşadası Kirazlı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Reçel imalat ve satış mağazası Ä°zmirli Otel içerisinde açıldı.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Ä°rfan Yiğit, Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten,  Ä°lçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan S.S. Kuşadası Kirazlı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Halit Şakar, “Yerli ve yabancı turistlerin alacağı Kuşadası markalı reçeller, ilçemizde yaşayan hanımlar tarafından üretildi. Başlangıç olarak ayva, limon ve turunç reçeli yapıldı. Ä°lçemizde yetişen ürünlere göre reçel çeşitlerimiz çoğalacaktır.dedi.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ise, “kamu yöneticileri olarak kalkınmaya çalışmalıyız. Dünyada baş döndürücü rekabet var. Bu rekabette öne geçebilmek için daha çok çalışıp, üretip satmak zorundayız. Yeni bir ürünün açılışını yapmanın gururunu yaşıyoruz. Ä°yi bir başlangıç olarak daha da çeşitleneceğine inanıyoruz. Bol kazanç diliyor ve emeği geçenleri kutluyorum” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Ticaret odası Başkanı Serdar Akdoğan, S.S. Kuşadası Kirazlı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başknaı Halit Şakar, Ä°lçe Tarım Müdürlüğü’nden Handan Argın tarafından gerçekleştirildi.

Leman Kayaoğlu, Fatma Balatlıoğlu, Kadriye Soysal, Berrin Ä°zmirli tarafından yapılan reçeller, açılış sonrasında satışa sunuldu ve davetliler tarafından yoğun talep gördü.