TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

├ľZER KAYALI ve CHP HEYET─░ KU┼×ADASI T─░CARET ODASI Y├ľNET─░M─░NE PROJELER─░N─░ ANLATTI

CHP Ku┼čadas─▒ Belediye Ba┼čkan Aday─▒ Özer Kayal─▒ ve ekibi, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetimini ziyaret ederek projeleri konusunda bilgi verdi.

Kayal─▒ konu┼čmas─▒nda, ayr─▒nt─▒l─▒ olarak yapmay─▒ planlad─▒klar─▒ çal─▒┼čmalar─▒ anlatt─▒ ve projelerinin hepsinin hayata geçebilecek projeler oldu─čunu belirtti.

Toplant─▒da projeleri inceledi─čini söyleyen Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan, Ku┼čadas─▒’n─▒n kaybedecek zaman─▒ olmad─▒─č─▒n─▒, bu seçimlerin o nedenle çok önemli oldu─čunu belirterek, Ticaret Odas─▒ olarak Ku┼čadas─▒ için önerileri ile konu┼čmas─▒na devam etti.

Akdo─čan; Öncelikle bir Ege kasabas─▒ olan, ancak art─▒k bu kimli─či pek yans─▒tmayan Ku┼čadas─▒’na, Ege kasabas─▒ kimli─činin tekrar kazand─▒r─▒lmas─▒ gerekti─čini söyledi ve ilçemizin Güzelçaml─▒’ya kadar, liman─▒yla, marinas─▒yla, evleriyle bir bütünlük ta┼č─▒mas─▒ gerekti─čini belirtti. Keseda─č─▒ projesinin de güzel bir proje oldu─čunu ama Ege kimli─čini kaybetmeden çal─▒┼č─▒lmas─▒ gerekti─čini dile getiren Akdo─čan, önceli─či olan bir ba┼čka konunun da do─čalgaz oldu─čunu ve Ku┼čadas─▒’na en k─▒sa sürede do─čalgaz gelmesi gerekti─čini sözlerine ekledi.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan konu┼čmas─▒na “Biz Oda olarak Ku┼čadas─▒’n─▒n imar plan─▒n─▒n yap─▒lmas─▒n─▒ istemi┼čtik, ama olmad─▒. Çevre yolu çal─▒┼čmas─▒ da bunu gösterdi. Alternatif yol olmamas─▒ ve plans─▒zl─▒k ortaya ç─▒kt─▒. ─░mar plan─▒n─▒n acilen yap─▒lmas─▒ laz─▒m. Her zaman alt─▒n─▒ çizdi─čimiz bir ba┼čka konu da Ku┼čadas─▒’n─▒n Adliye, marina, liman aras─▒nda s─▒k─▒┼čmas─▒. Ticaretin, kamu binalar─▒n─▒n, okullar─▒n, pazar yerinin bu alanda olmas─▒ birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Ticari envanterimizde de

belirtmi┼čtik, ticaretin % 57’si burada yap─▒l─▒yor. Bu bölgenin rahatlat─▒lmas─▒ konusunda da acilen çal─▒┼čma yap─▒lmas─▒ gerekiyor” diyerek devam etti.

AKDO─×AN; EN BÜYÜK ─░STE─×─░M─░Z KU┼×ADASI’NIN ORTAK AKIL ─░LE YÖNET─░LMES─░D─░R

Kentsel dönü┼čümün de uygulanmas─▒ gerekti─čini belirten Akdo─čan sözlerinin devam─▒nda “çok iyi ve ça─čda┼č anlamda tan─▒t─▒m yapmak laz─▒m. Art─▒k tan─▒t─▒m özellikle internet üzerinden yap─▒l─▒yor. Birlik olup, olu┼čturulacak yönetimle bir noktadan, profesyonellerce Ku┼čadas─▒’n─▒n tan─▒m─▒ yap─▒labilir. Kültür ve sanat festivalleri için de öncelikle alanlar yap─▒lmas─▒ laz─▒m. Amfitiyatro önerimizi daha önce de defalarca dile getirdik.  Dedi.

Seçimlerden sonra uzman bir ekip taraf─▒ndan yönetilen ve tüm payda┼člar─▒n kat─▒laca─č─▒ bir çal─▒┼čtayla Ku┼čadas─▒’n─▒n gelece─če yönelik planlamas─▒n─▒n daha iyi yap─▒labilece─čini de belirten Akdo─čan, en büyük iste─čimiz Ku┼čadas─▒’n─▒n ortak ak─▒l ile yönetilmesidir. Dedi.

Toplant─▒, CHP Ku┼čadas─▒ Belediye Ba┼čkan aday─▒ Özer Kayal─▒’n─▒n, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan’─▒n önerileri sonras─▒nda gelen sorular─▒ cevapland─▒rmas─▒ ile son buldu.

á á