KUŞADASI TİCARET ODASI’NDAN MEYDANA GELEN PATLAMA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA;

Kuşadası Ticaret Odası, Karayolları çalışması nedeniyle meydana gelen patlama sonrasında konuyla  ilgili açıklama yaptı ve görüşlerini bildirdi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; patlama dolayısıyla Odamızda ciddi maddi hasar meydana gelmiştir. Bugüne kadar Karayollarının yapmış olduğu çevre yolu çalışması nedeniyle 15’e yakın patlama gerçekleşmiş, ufak tefek hasarlar dışında herhangi bir zaiyat olmamıştır. Son patlamada ise, Odamızın özellikle dağ tarafındaki tüm oda ve salonlarının camları kırılmış, içeride bulunan eşyalar ve binamızın çatısı da ciddi hasar görmüştür. Patlamaların önceden haber verilmesi bu seferki patlamada çözüm olmamış, dışarıya çıkan personelimiz de bundan etkilenmiştir. dedi. Sözlerinin devamında Karayolları Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun da Odayı ziyaret ettiğini ve ziyarette konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını, meydana gelen hasarın kendileri tarafından karşılanacağını bildirdiğini belirten Akdoğan; “olayın kaza olduğunu düşünüyoruz, tek tesellimiz oda personelimizde, üyelerimizde,  ve vatandaşlarımızda çok ciddi yaralanmalar ve can kaybı olmaması, sadece maddi hasar meydana gelmiş olması” dedi ve  patlamada yaralananlara ve Kuşadası Ticaret  Odası üyelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve olay sonrasında ilgilerini esirgemeyen, Odaya bizzat gelerek  ve telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür etti.

Patlama sonrası Kuşadası Ticaret Odası’nı ziyaret eden ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy da Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi ile birlikte binada yerinde incelemelerde bulundu.

Ak Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç ve beraberindeki heyetin ve MHP heyetinin de geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğu Kuşadası Ticaret Odası’na, tüm kesimlerden geçmiş olsun dilekleri gelmeye devam ediyor.