ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TİCARET ODASI’NDA YAPILDI

Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı Kuşadası Ticaret Odası Meclis Salonunda yapıldı.

Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Ocak ayı Hesaplarının ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun onaylanmasının ardından Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN söz alarak, Ticaret Odası tarafından düzenlenen sertifikalı ve sertifikasız eğitimler hakkında bilgi verdi. Akdoğan konuşmasının devamında, Ticaret Odası paydaşlarının katılımıyla gerçekleştirilen Kuşadası Ticaret Odası 2014-2017 Stratejik Plan Çalıştayı ve Kervansaray’ın son durumu ile ilgili gelinen nokta hakkında Meclis Üyelerine bilgi verdi.

Yeni Ä°nternet yasası hakkında da verilen bilginin ardından Şubat ayı Meclis toplantısı,  Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN’ın çevre yolundaki çalışmalar ve konuyla ilgili yaptığı görüşmeler hakkında  bilgi vermesi ve yeni turizm sezonundaki beklentilerin görüşülmesiyle devam etti ve görüş ve öneriler ile sona erdi.