AYDIN’DA VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Aydın Vergi Dairesi tarafından, 25. Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Aydın’da ki vergi rekortmeni kişi ve kuruluşlara yönelik ödül töreni düzenlendi. Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen ödül töreniyle 2012 yılı gelirleri nedeniyle 2013 yılında en çok kurumlar ve gelir vergisi ödeyen mükelleflere ödülleri takdim edildi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan’ın da hazır bulunduğu törene Aydın protokolü, daire amirleri ve davetliler katıldı. AYDIN

KURUMLAR VERGİSİ BİRİNCİSİ ODAMIZ ÜYESİ DİANA OTEL YATIMLARI A.Ş.

Aydın Vergi Dairesi’nin 2013 yılında en çok kurumlar ve gelir vergisi ödeyen rekortmenleri belli oldu. Bu kapsamda kurumlar vergisi birincisi olan Kuşadası Ticaret Odası üyesi Diana Otel Yatırımları ve

İsletmeciliği A.Ş olurken ödülü şirket adına temsilci Ali Fuat Tumbul, Vali Erol Ayyıldız’ın elinden aldı. En çok kurumlar ve gelir vergisi ödeyen diğer rekortmenler  ; Gelir vergisi birincisi Muharrem Hilmi Kayhan, Kurumlar vergisi ikincisi Batı Ege Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş., gelir vergisi ikincisi  Eyüp Hilmi Kayhan, Kurumlar vergisi üçüncüsü Jantsa  Jant Sanayi ve Ticaret A.Ş., gelir vergisi üçüncüsü ise Tevfik Özalp oldu.