KUŞADASI VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Hulki Sarıoğlu ve Gelir Uzmanı Ahmet Çelik Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftasında Vergi Haftası düzenlendiğini belirten Vergi Dairesi Müdürü Hulki Sarıoğlu, Vergi Dairesinin çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Devletimizin en büyük gelir kaynaklarından birisi olan vergide sağlıklı bir bilinç oluşmasının şart olduğunu dile getirdi ve verilen vergilerin topluma geri döndüğünü belirtti. Daha iyi ve güvenli bir gelecek için herkesin vergilerini ödeyerek vatandaşlık görevini yerine getirmesi gerektiğini belirten Akdoğan, ziyaret için teşekkür etti ve tüm Maliye çalışanlarının Vergi Haftası’nı kutladı.