AYDIN TURİST REHBERLERİ ODASI DÜNYA REHBERLER GÜNܒNDE AÇILDI

Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO) Kuşadası Ticaret Odası hizmet binasında, Dünya Rehberler Günü’nde düzenlenen kokteyl ile açıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu üyeleri Seydi Yıkılmaz, Müslüm Yıldırım, Suat Öztürk, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılış töreninde kokteylinde konuşan Aydın Turist Rehberleri Odası Başkanı Ä°sa Levent Gürçavdı; tüm rehberlerin Dünya Rehberler Günü’nü kutladı ve odanın, Kuşadası Ticaret Odası binasında hizmete girmesinde katkılarından dolayı Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’a teşekkür etti ve plaket verdi.

Aydın Turist Rehberleri Odası’nın kuruluşunda katkıda bulanan ve aynı zamanda rehber olan Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem ve diğer katkıda bulunanlara plaketlerinin verilmesinin ardından Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten, Özer Kayalı ve Aydın Turist Rehberleri Odası Başkanı Ä°sa Levent Gürçavdı tarafından kurdele kesilerek, odanın resmi açılışı gerçekleştirildi.