KUŞADASI TİCARET ODASI YÖNETİMİ TOPLU HALDE DAVUTLAR MESLEK YÜKSEKOKULU AÇILIŞINA KATILDI

Davutlar’da, Aydın Valiliği, Kuşadası Kaymakamlığı, Davutlar Belediyesi’nin destekleri, Davutlar Yüksek Öğrenim Derneği’nin girişimleri, hayırsever Emine-Veli Kutlu çifti ve diğer hayırseverlerin bağışlarıyla yaptırılan Davutlar Meslek Yüksekokulu’nun açılışı kalabalık bir davetli topluluğunun ve Davutlar halkının katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta konuşan Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Mustafa Birincioğlu; okula yeni dönemde öğrenci alınacağını ve okulun Aşçılık, Turizm Otel İşletmeciliği, Deniz Liman İşletmeciliği ve Yat Kaptanlığı olmak üzere dört bölümde eğitim vereceğini söyledi.

Konuşmaların ardından tören, okul yapımına katkı sağlayanlara plaket verilmesi , toplu olarak kurdele kesimi, okul binasının gezilmesi ve ikramlarla devam etti.

Törende, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, İrfan Yiğit, Suat Özdemir, Meclis Üyeleri Ahmet Semih Arcan, Burhan Özazman, Disiplin Kurulu Üyesi Cem Arslan, Seyahat Acenteleri Meslek Komitesi Başkanı Turgay Yılmaztekin  ve Kuşadası Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar’da hazır bulundu.