KUŞADASI TİCARET ODASI YENİLENEN AKREDİTASYON BELGESİYLE 5 YILDIZLI HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Kuşadası Ticaret Odası üyelerine, Avrupa Odalarıyla uyumlu olarak, 5 yıldızlı hizmet vermek amacıyla 2010 yılında Akredite Oda olarak çıktığı yolculuğa aralıksız devam ediyor.

6. Dönem Akredite Oda olan Kuşadası Ticaret Odası, üç yılda bir yapılan denetimler sonucunda yenilenen Akreditasyon belgesini, TOBB Ä°kiz Kuleler’de gerçekleşen törenle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkan Yardımcısı Halim Mete’nin elinden aldı.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın katıldığı törende konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, göreve geldikleri 2002 yılından bugüne oda ve borsalarda çok yol katedildiğini, dünya üzerindeki oda ve borsaların sistemlerini inceleyerek kendilerine hazırladıkları yol haritası sayesinde bugün oda ve borsaların dünya ölçeğinde en yüksek seviyelere çıktığını söyledi ve dün sistem satın alırken bugün dünyaya sistem satan konuma gelindiğini belirterek, “Almanya bile bizden bilgi transfer etmeye başladı. Bunları sizlerin sayesinde başardık” dedi.

Ticaret Odaları ne işe yarıyor sorularının oldukça sık sorulduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu konuşmasında, ekonomiyi elinde tutan üyeleri ve TOBB’un yaptığı çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi verdi ve oda ve borsaların yol açan, yol gösteren hale geldiğini belirtti.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Akteditasyon belgesini almanın önemini vurguladı, fakat daha da önemlisinin sürdürülebilirliğinin sağlanması olduğunu söyledi ve Kuşadası Ticaret Odası’nın bunu başardığını, bunun da hizmet kalitesinin 5 yıldızlı olduğunun ispatı olduğunu söyledi ve “bu Kuşadası’nda tüm üyelerimizin başarısıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

365 Oda ve Borsa içerisinde toplam 152 Oda ve Borsa Akreditasyon belgesine sahip bulunuyor. Kuşadası Ticaret Odası 365 Oda ve Borsa içerisinde 6. Dönem Akreditasyon belgesine sahip 84 Oda ve Borsadan biri.