YILIN SON MECLİS TOPLANTISI KUŞADASI TİCARET ODASI’NDA YAPILDI

Kuşadası Ticaret Odası’nın, 2013 yılı son Meclis toplantısı 26 Aralık Perşembe günü yapıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Salonu’nda, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan Aralık ayı olağan Meclis Toplantısında, bir önceki toplantı tutanağı, Kuşadası Ticaret Odası Kasım ayı hesapları ve Kasım ayı Yönetim Kurulu faaliyet raporu görüşülerek ibra edildi.

Kuşadası Ticaret Odası 2013 yılı, Yıllık Faaliyet Raporunun ve 2014 yılı, yıllık iş planlarının görüşülmesinin ardından söz alan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, hazırlanan 2013 yılı faaliyet raporu ve 2014 yılı iş planı hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

2014 Yılında yapılacak eğitimler, dijital arşiv çalışmaları, ödüllü web sitesinin yenilenmesi konularında önerilerini dile getiren Akdoğan’ın, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ile ilgili bilgi vermesinin ardından söz alan Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu, kurulun gerçekleştirdiği Aydın Girişimcilik, Kariyer ve İnovasyon Zirvesi ile ilgili bilgi verdi ve izlenimlerini aktardı.

Toplantıda 7. Meslek Komitesinden

gelen talep üzerine yapılan tetkikler sonucu ekmek ve simit fiyatlarında gündeme gelen fiyat ayarlamaları oybirliği ile kabul edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın çevre yolunda yapılan çalışmalar nedeniyle mağdur olan üyeler, gelen şikayetler ve yerinde yaptığı incelemeler sonucunda yapılan açıklama konularında bilgi vermesinin ardından 2014 yılı gider-gelir bütçesi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Yılın son meclis toplantısı, 2014 yılın için iyi dileklerin sunulması ve karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.