KUŞADASI TİCARET ODASI’NDAN AÇIKLAMA; ÇEVRE YOLUNDA İŞYERİ OLAN ÜYELERİMİZ PERİŞAN

İlçemizde, Söke-Kuşadası Çevre yolunda yapımına başlanan Köprülü Kavşak projesinin hiçbir ön bilgi verilmeden hızlıca başlaması,  vatandaşların hazırlıksız yakalanmasına sebep olduğu gibi, işletmelerin mağdur olup zarar etmelerine sebep oldu.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan konu ile ilgili yaptığı açıklamada ;, çalışmalardan dolayı çevre yolu üzerindeki işletmelerden, kendilerine de sık sık  şikayetlerin geldiğini belirterek, “çalışmaların hazırlıksız ve haber verilmeden başlaması işletmeleri sıkıntıya soktu. Ancak diğer taraftan çalışma tamamlandığı zaman da,  ilçemizin en önemli noktası olan çevre yolundaki trafik sıkışıklığı rahatlayacak, ilçemizin geçiş yolu düzene girmiş olacak. Üyelerimizin daha fazla mağdur olmaması için yapılan çalışmaların en kısa sürede bitirilerek yolun açılması ve sezona bu çalışmaların kalmaması gerekmektedir.” Dedi.