TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI┬ĺNIN ├ťYELER─░NE Y├ľNEL─░K ├ťCRETS─░Z E─×─░T─░MLER─░ DEVAM ED─░YOR

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒n her y─▒l üyelerine yönelik düzenledi─či ücretsiz e─čitimler bu y─▒l da devam ediyor. Geçti─čimiz günlerde aç─▒klanan e─čitim takvimi kapsam─▒nda, 2013-2014 döneminin ilk e─čitimi  “Yönetici Asistanl─▒─č─▒”, ikincisi ise “Personel Yönetimi” konular─▒nda gerçekle┼čti.

YÖNET─░C─░ AS─░STANLI─×I E─×─░T─░M─░

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ E─čitim Salonu’nda gerçekle┼čen Yönetici Asistanl─▒─č─▒ e─čitiminde kat─▒l─▒mc─▒lara, Humanika Yönetim Dan─▒┼čmanl─▒─č─▒ E─čitim Dan─▒┼čmanlar─▒ndan, Tes-─░┼č Sendikas─▒ / ─░zmir 1. No’lu ┼×ube Yönetim Kurulu Yönetici Asistan─▒ ve ─░zmir Sekreterler Derne─či ba┼čkan─▒ Tülin Kavuker taraf─▒ndan; sekreterlik kavram─▒, sekreter kelimesinin zaman içinde geçirdi─či isim de─či┼čikli─činin tan─▒m─▒ (yönetici asistanl─▒─č─▒), sekreterlik mesle─činin önemi, bir sekreterde olmas─▒ gereken özellikler ve hitap ┼čekilleri konular─▒nda e─čitim verildi.

PERSONEL YÖNET─░M─░ E─×─░T─░M─░

Oldukça kalabal─▒k bir kitlenin yararland─▒─č─▒ personel yönetimi e─čitiminde kat─▒l─▒mc─▒lar, Toplam Kalite Denetçisi, Humanika E─čitim Dan─▒┼čman─▒ Kudret Pehlivan’dan özel sektörde ihtiyaç duyulan yeti┼čmi┼č, pratik bilgiye sahip, meslek uzman─▒ çal─▒┼čanlar yeti┼čtirmek, yap─▒lan her i┼čin hangi kanun ve yönetmelik gere─či oldu─čunu ö─čreterek, yap─▒lmad─▒─č─▒nda parasal cezalar─▒n─▒n ne oldu─ču ve bu meslekte ya┼čanabilecek s─▒k─▒nt─▒ ile hatalar─▒ tekrar tekrar ya┼čanmadan, mesleki deneyim ve bilgileri payla┼čmak amac─▒yla konuyla ve Kanun maddeleriyle ilgili e─čitim ald─▒lar.

Her iki e─čitimin sonunda kat─▒l─▒m belgelerini alan kat─▒l─▒mc─▒lar, e─čitimlerin çok verimli ve faydal─▒ geçti─čini belirttiler ve bu tarz e─čitimlerden ücretsiz olarak yararlanmalar─▒n─▒ sa─člad─▒klar─▒ için Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan ve Yönetim Kuruluna te┼čekkür ettiler.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan, e─čitimler ile ilgili yapt─▒─č─▒ aç─▒klamada, Ticaret Odas─▒ olarak her zaman e─čitime çok önem verdiklerini ve bu konuda her y─▒l çal─▒┼čma yapt─▒klar─▒n─▒ belirtti ve e─čitimlere üyelerin gösterdi─či ilgiden duydu─ču memnuniyeti dile getirdi.  Akdo─čan; Mart ay─▒na kadar devam edecek e─čitimlerin, özellikle üyelerin yarar─▒na olacak konulardan seçildi─čini, devam edecek e─čitimler konusunda üyelerin Ticaret Odas─▒’n─▒ arayarak bilgi alabileceklerini ifade etti.

á á