KUŞADASI TÄ°CARET ODASI’NA TSE’DEN PLAKET

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörlüğü’nün düzenlediği, “Aydın’da Kalite Rüzgarı” kapsamında, Kuşadası Ticaret Odası’na teşekkür plaketi verildi.

Aydın Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Aydın Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Aydın Ä°l Müdürü Mustafa Görgülü, ASTÄ°M OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Aydınlı bürokrat ve sanayiciler katıldı.

TSE’nin ve Kalite Yönetim Sisteminin Kuşadası ve Kuşadası Ticaret Odası için çok önemli olduğunu söyleyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; TSE belgeli firmaların Kuşadası’nda çoğalmasının kaliteyi de beraberinde getirdiğini ve bu durumdan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Organizasyonda, TSE belgeli Aydınlı kuruluşlara ve Kuşadası Ticaret Odası’na TSE Kalite Yönetim Sistemi’ni uyguladıkları için teşekkür plaketi takdim edildi.

Plaket töreni sonrasında Uludağ Üniversitesi Ä°ktisadi ve Ä°dari Bilimler

Fakültesi Ä°statistik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Işığıçok tarafından, "Yöneticiler Ä°çin 3. Göz: Ä°statistik" semineri verildi.

TSE Kalite Yönetim Sistemi: (TS EN ISO 9001 KYS)

Kuruluşta kalite anlayışının gelişimini, kârın, verimliliğin ve pazar payının artmasını, etkin bir yönetimi, maliyetin azalmasını, çalışanların tatminini, kuruluş içi iletişimde iyileşmeyi, tüm faaliyetlerde geniş izleme ve kontrolü, iadelerin azalmasını, müşteri şikayetinin azalması, memnuniyetin artmasını sağlayan ulusal ve uluslararası düzeyde uygulanabilen bir yönetim sistemi modelidir.