KUŞADASI TÄ°CARET ODASI’NDAN ENGELLÄ°LER KÖYÜ’NE ZÄ°YARET

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, beraberinde başkan yardımcısı Namık Kemal Daylan ve Yönetim Kurulu Üyesi Macit Demiroğlu ile birlikte Kuşadası Erdoğan Öven Engelliler Köyü’nü ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleşen ziyarette, Başkan Serdar Akdoğan ve beraberindekiler,  Kuşadası Engelliler Derneği Başkanı Canan Güler’den çalışmaları ile ilgili bilgi aldılar ve köyü gezdiler.

Engelliler Köyü ziyaretinde, köyde bulunan engelli öğrencilerle de bir araya gelen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; büyük bir özveri ve sevgi gerektiren bu çalışmaların sonucunun öğrenciler üzerinde görüldüğünü belirtti ve Dernek Başkanı Canan Güler ve Dernek Yöneticilerini kutlayarak, çalışmalarını takdirle izlediklerini söyledi.