KUŞADASI TİCARET ODASI YÖNETİMİ TRAVEL TURKEY FUARI’NDAYDI

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu, İzmir’de 7. kez kapılarını açılan Travel Turkey Fuarı’na topluca katıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Başkan Yardımcıları Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, Macit Demiroğlu, Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu, Kuşadası standını gezdi ve verilen kokteyle katıldı.

Turizm profesyonellerini bir araya getiren  fuarda, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri diğer stantları da gezdi ve görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Serdar Akdoğan, fuarda Kuşadası standının oldukça ilgi gördüğünü ve Samos, Selçuk, Bodrum ve fuara katılan yerli ve yabancı diğer sahil şeridi stantlarını da gezdiklerini söyledi ve en büyük gelir kaynağı turizm olan Kuşadası’nın Travel Turkey fuarında temsil edilerek yeni sezonun turizm rotasının çizilmesinde önemli rol oynadığını belirtti.

4 Gün süren ve 8 Aralık’ta sona eren Travel Turkey İzmir 2013 - Turizm Fuar ve Konferansı’na Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinin yanı sıra çok sayıda ülkeden temsilciler de katılıyor. Fuarda bu yıl Çanakkale onur konuğu, Mısır partner ülke oldu.