KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TİCARET ODASI’NDA YAPILDI

Kuşadası Ticaret Odası’nda Kasım ayı olağan Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın açılış konuşmasıyla başladı, bir önceki toplantı tutanağı, Kuşadası Ticaret Odası Ekim ayı hesapları ve Ekim ayı Yönetim Kurulu faaliyet raporunun görüşülerek ibra edilmesi ve gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Toplantının devamında söz alan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Ticaret Odası tarafından yapılacak olan eğitimler konusunda bilgi verdi. Yönetici asistanlığı, personel yönetimi, lider yöneticilik ve motivasyon yönetimi, satış teknikleri, etkin sunum teknikleri, müşteri ilişkileri ve beden dili konularında eğitim verileceğini açıklayan Akdoğan, üyelerin ticari hayatına yönelik eğitimlere Oda olarak verilen önemi dile getirdi.

Akdoğan; Güney Ege Kalkınma Ajansına, Kuşadası Ticaret Odası tarafından sunulan” Artık Proje Yazabiliyoruz” konulu projenin kabul edildiğini, proje kapsamında Aralık ayı içerisinde 30 kamu kurumu personeli, 90 Ticaret Odası üyesi olmak üzere toplam 120 kişiye ücretsiz “Proje Yazma Eğitimi” verileceğini, böylelikle Kuşadası’nın ve Ticaret Odası üyelerinin ulusal ve uluslararası hibe ve desteklerden daha fazla yararlanmasının sağlanacağını belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın Kasım ayı Meclis toplantısında, Çevre yolu yapım çalışmaları ve Kuşadası’nın 600. Fetih yılı ile ilgili Kuşadası Ticaret Odası tarafından yapılan etkinlikler hakkında bilgi vermesinin ardından, Kuşadası Ticaret Odası Kasım ayı olağan Meclis toplantısı, dilek ve temenniler ile son buldu.