TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI 2012 YILI VERG─░ ├ľD├ťLLER─░ T├ľRENLE SAH─░PLER─░N─░ BULDU

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’nda gerçekle┼čen törenlerde, Vergi Ödüllerinin yan─▒ s─▒ra Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ III. Ulusal Foto─čraf Yar─▒┼čmas─▒’nda dereceye girenlere de ödülleri verildi ve Ku┼čadas─▒ Güvercin Dergisi’nin 4. Y─▒l─▒ kutland─▒.

Törenler öncesinde düzenlenen kokteylde protokol, i┼č ve siyaset dünyas─▒ bir araya geldi. ─░lçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal, Ku┼čadas─▒ Belediye Ba┼čkan Vekili Yusuf Emik, Vergi Dairesi Müdürü Hulki Sar─▒o─člu, Güzelçaml─▒ Belediye Ba┼čkan─▒ Özkal Yüksel, ┼×oförler Odas─▒ Ba┼čkan─▒ Hüsnü Öten,  Ayd─▒n Ticaret Odas─▒ Meclis Ba┼čkan─▒ Sefa Yüksel, Meclis Üyesi Önder Uzdil, Odam─▒z Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Komite üyeleri ve Odam─▒z üyeleri  kat─▒ld─▒.

Ku┼čadas─▒ Güvercin dergisinin 4. Y─▒l─▒ için haz─▒rlanan pasta kesiminde konu┼čan Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan; Ku┼čadas─▒ Güvercin dergisinin ba┼čar─▒yla dolu 4 y─▒l─▒ geride b─▒rakt─▒─č─▒n─▒ söyledi ve içeri─či, bask─▒ adedi ve ula┼čt─▒─č─▒ noktalar ile bölgede tek olan derginin Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’ndan haberler vermenin yan─▒nda ilçemizin tan─▒t─▒m─▒na da katk─▒da bulundu─čunu belirtti.

Ba┼čkan Akdo─čan’─▒n 4 y─▒ld─▒r kesintisiz ç─▒kan Ku┼čadas─▒ Güvercin dergisine yaz─▒lar─▒yla katk─▒da bulunanlara ve reklam verenlere te┼čekkür etmesinin ard─▒ndan, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ yönetim kurulu eski ba┼čkan─▒ Ali Ergül, Emniyet Müdürü Mustafa Topal, Güzelçaml─▒ Belediye Ba┼čkan─▒ Özkal Yüksel, Ku┼čadas─▒ Vergi Dairesi Müdürü Hulki Sar─▒o─člu ve Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte pasta kesimi gerçekle┼čti.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’nda etkinlikler, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ tan─▒t─▒m filminin izlenmesinin ard─▒ndan vergi ödül töreni ile devam etti. 2012 Mali y─▒l─▒ en yüksek

kurumlar ve gelir vergisi ödeyen üyelerin takdir töreninde konu┼čan Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan;  Tan─▒t─▒m filminde de görüldü─čü gibi Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒n nereden nereye geldi─či ortada.  Birlik ve beraberlikle çok ┼čey yap─▒labiliyor. Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’nda da bu birlik ve beraberlik var. Odam─▒z güçlü bir kurulu┼č ama tek ba┼č─▒na güçlü olmak yeterli de─čil. Hep beraber güçlü olmal─▒y─▒z ve Ku┼čadas─▒’n─▒ turizmde üst noktalara ç─▒karmal─▒y─▒z.  Bunun için de istekleri iyi anlamal─▒ ve dinlemeliyiz. Biz Oda olarak bu noktada dinlediklerimizi ve istekleri içeren raporlar haz─▒rl─▒yoruz ve ilgililere iletiyoruz.

─░leti┼čimimizi sa─člayan dergimizin 4. Y─▒l─▒n─▒ kutlad─▒k. Üyelerimizi te┼čvik etmek için vergi ödül töreni düzenliyoruz. ─░lk 100’e girmek takdire de─čer, amac─▒m─▒z da onlar─▒ takdir etmek.

Düzenledi─čimiz foto─čraf yar─▒┼čmalar─▒n─▒ da Ku┼čadas─▒’n─▒n tan─▒t─▒m─▒na katk─▒da bulunmak için yap─▒yoruz ve bu noktada da hedefimize ula┼čt─▒k. Ku┼čadas─▒’n─▒n en iyi ve en geni┼č ar┼čivi Odam─▒zda . Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ olarak çal─▒┼čmalar─▒m─▒z ve amac─▒m─▒z Ku┼čadas─▒’n─▒ turizm de 1. Lige ç─▒karmak dedi ve ödül alan herkesi kutlad─▒.

Törende daha sonra söz alan Ku┼čadas─▒ Vergi Dairesi Müdürü Hulki Sar─▒o─člu’da konu┼čmas─▒nda Verginin bütçe içerisinde en büyük paya sahip oldu─čunu söyledi ve vergileri zaman─▒nda tahakkuk ettirmenin önemini vurgulad─▒. Vergi Dairesinin çal─▒┼čmalar─▒ hakk─▒nda da bilgi veren Sar─▒o─člu ödül alan kurumlar ve gelir vergisi mükelleflerini de kutlad─▒.

Konu┼čmalar─▒n ard─▒ndan ilk 20’ye giren mükelleflere ödülleri takdim edildi. 2012 Mali y─▒l─▒ en yüksek kurumlar vergisinde birinci Diana Otel Yat─▒r─▒mlar─▒ ve ─░┼čletmecili─či A.┼×., ikinci Diana Turizm Otelcilik ve Ticaret Sanayi A.┼×., üçüncü Esen Turizm ─░┼čletmeleri ve Sanayi A.┼×. olurken, gelir vergisinde birinci Kadri Çelik, ikinci Gürsel Tonbul, üçüncü Y─▒lmaz Dülger oldu.

Kurumlar Vergisi alan─▒nda ilk 20’ye giren di─čer üyeler; Ku┼čtur A.┼×., ─░nceo─člu Otelcilik Turizm ─░n┼čaat Taahhüt Ticaret A.┼×., Ada Göz Öz. Sa. Hi. Da. Tr. Gd. ─░çe. Hy. Tic. San. Ltd. ┼×ti, Karde┼čler Boya Ticaret Pazarlama Ltd. ┼×ti., Peninsula Tours Tur. Seyh. Organz. Tic. Ltd. ┼×ti, Y─▒lmazlar Yap─▒ Malz. Paz. Tic. Ltd. ┼×ti., ─░layda Turizm ve Tic. Ltd. ┼×ti., 2000 Motorlu Ta┼č─▒tlar Ticaret ve San.A.┼×., Ku┼čadas─▒ Belediyesi Adabel Büfe ve Restaurant Çay Bahçesi ─░┼čletmesi, , Emta Müh. Elekt. Elek. ─░n┼č. Tur. Sey. Taa. Tic.San. Ltd. ┼×ti, Ar─▒c─▒ Petrol ve ─░n┼č. Tic. Ltd. ┼×ti., Ka.Ce.Su Grup Yap─▒ Tr. Tic. Ltd. ┼×ti., Mer-San ─░n┼čaat Ticaret Ltd. ┼×ti., Bar─▒┼č Turizm Seyh. Tic. Ve San.Ltd.┼×ti, K─▒smet Turizm ─░┼čl. ve Tic. A.┼×., Arba Otelcilik Turizm ve Ticaret A.┼×., Medlife  Özel Sa─čl─▒k Hizmetleri Ltd. ┼×irketine,

Gelir Vergisi alan─▒nda ilk 20’ye giren di─čer üyeler; Ömer Taylan Sa─čnak, Ozan Tunbul, Yüksel Dülger, Faik Dülger, Yakup Uzuner, Ali Çall─▒, ┼×erife Çaba┼č, Ümit Vardar, Hüsnü Uçar, Kemal Renda, Mehmet Necip Emgin, Hüseyin ┼×aban Gürbüz, Devore Peço, Hakan Karaku┼č, Mehmet Öztürk, ┼×eyhmus Düken, Gino Pardo’ya da ödülleri takdim edildi.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’nda düzenlenen törende, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ III. Ulusal Foto─čraf yar─▒┼čmas─▒nda birinci olan Kamil Suba┼č─▒,ikinci Mete Çimen, üçüncü ─░smet Danyeli, Mansiyon alan Mehmet Sözer, Refik Karacao─člu, Sinan K─▒l─▒ç‘a ödülleri takdim edildi.  Ayr─▒ca törende cesaretleri ve ba┼čar─▒lar─▒ndan dolay─▒ en çok ilgi çeken Çocuk Gözüyle Ku┼čadas─▒ kategorisinde dereceye giren Selin Merve Atl─▒, Ali Kurt, H. Ege Saygan davetliler taraf─▒ndan  ayakta alk─▒┼čland─▒.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’nda gün boyu süren etkinlikler sergi salonunda, foto─čraf yar─▒┼čmas─▒nda dereceye giren ve sergilemeye lay─▒k görülen eserlerden olu┼čan serginin gezilmesiyle sona erdi.

á á