TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI III. ULUSAL FOTO─×RAF YARI┼×MASI SONU├çLARI A├çIKLANDI

KUFSAD ( Ku┼čadas─▒ Foto─čraf ve Sinema Amatörleri Derne─či ) deste─či  ile Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ taraf─▒ndan yap─▒lan Çocuk Gözüyle Ku┼čadas─▒- Büyük Gözüyle Ege temal─▒ III. Ulusal Foto─čraf Yar─▒┼čmas─▒n─▒ (Kalbim Ege’de Kald─▒) kazanan eserler aç─▒kland─▒.

Ulusal bazda üçüncüsü düzenlenen ve bu y─▒l gelece─čin tacirleri çocuklar─▒n da dahil oldu─ču yar─▒┼čmaya yüzlerce eser kat─▒ld─▒ ve kat─▒lan eserler jüri üyeleri taraf─▒ndan tek tek incelenerek dereceye giren foto─čraflar seçildi.

Kalbim Ege’de Kald─▒- Büyük Gözüyle Ege temal─▒ yar─▒┼čmada Ayd─▒n’dan Kamil Suba┼č─▒ kat─▒ld─▒─č─▒ eserle birinci olurken, Denizli’den Mete Çimen ikinci, ─░zmir’den ─░smet Danyeli üçüncü oldu. Sinan K─▒l─▒ç, Refik Karacao─člu ve Mehmet Sözer’in mansiyon ald─▒─č─▒ yar─▒┼čmada 50 eser de sergilemeye lay─▒k görüldü.

Kalbim Ege’de Kald─▒ - Çocuk Gözüyle Ku┼čadas─▒ kategorisinde ise Ku┼čadas─▒’ndan kat─▒lan Ali Kurt, Selin Merve Atl─▒, H. Ege Saygan ödül almaya hak kazand─▒.

Foto─čraf sanatç─▒lar─▒ ─░brahim Demirel, Merih Ako─čul, TFSF Yönetim Kurulu ikinci ba┼čkan─▒ ve ─░zmir Foto─čraf Sanat─▒ derne─či ve Dokuz Eylül Üniversitesi Foto─čraf  Bölüm Ba┼čkan─▒ Beyhan Özdemir,

, Foto─čraf sanatç─▒s─▒ ve e─čitmeni Nilay ─░┼člek, KUFSAD Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Yusuf Aslan, Ba┼čkan Yard─▒mc─▒s─▒ O─čuz Nusret Bilik, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Disiplin Kurulu Üyesi ve Foto─črafç─▒ Cem Arslan’─▒n jüri üyesi oldu─ču ve Türkiye Foto─čraf Sanat─▒ Federasyonu temsilcisi Zafer Gazi Tunal─▒’n─▒n denetimindeki yar─▒┼čmaya, Türkiye Foto─čraf Sanat─▒ Federasyonunun da katk─▒ ve duyurular─▒ ile yurdun dört bir yan─▒ndan kat─▒l─▒m sa─čland─▒.

Geçen y─▒llarda oldu─ču gibi bu y─▒l da oldukça yo─čun ilgi gören ve Ulusal bazda yap─▒lan yar─▒┼čman─▒n Ku┼čadas─▒’na ilginin artmas─▒na da katk─▒da bulundu─čunu belirten Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan; Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒n gelenekselle┼čen foto─čraf yar─▒┼čmas─▒n─▒n bu y─▒l çocuklar─▒ da unutmad─▒─č─▒n─▒ belirtti ve “gelece─čin tacirleri olan çocuklar─▒m─▒z─▒ da yar─▒┼čmaya dahil ederek, Ku┼čadas─▒’n─▒ bir de onlar─▒n gözüyle görmek istedik” dedi.

Kat─▒l─▒m─▒n çok fazla olmas─▒ ve Türkiye’nin her kö┼česinden, Ku┼čadas─▒ ve bölgemizle ilgili foto─čraflar gelmesinden duydu─ču mutlulu─ču dile getiren ba┼čkan Akdo─čan; Ayn─▒ zamanda Ku┼čadas─▒’n─▒n tan─▒t─▒m─▒ ve foto─čraf bankam─▒z için de önem ta┼č─▒yan yar─▒┼čmam─▒zda derece alanlar─▒ kutluyorum.” Dedi.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ III Ulusal Foto─čraf Yar─▒┼čmas─▒’nda dereceye girenlere ödülleri, 12 Kas─▒m’da düzenlenecek törenle verilecek ve ayn─▒ gün sergilenmeye de─čer bulunan eserlerden olu┼čan sergi aç─▒lacak.

SERG─░LEMELER:

Melike EREN (2)                      Ayd─▒n