EMLAK OSKARI ODAMIZ ÜYESÄ° CASA GROUP Ä°NŞAAT’IN

Kuşadası Ticaret Odası üyesi Casa Group Ä°nşaat, dünyanın en prestijli emlak ödülü olan Avrupa Gayrimenkul Ödülü’nü  (European Property Awards) Ege Bölgesinden alan tek firma oldu.

‘’European Property Awards 2013’’ Yarışmasında Neocasa Navigator projesiyle Ege Bölgesi'nden ödül alan tek müteahhit firma olan Neocasa Yapı, Kuşadası’nda bu ödülle bir ilke imza attı ve Kuşadalı bir firma olarak ödülü ilk kez Kuşadası’na getirdi.

Kuşadası’nda da yeni ve farklı yapılara imza atan Neocasa Yapı, motor yattan ilham alınarak tasarladığı ve Çeşme’de yer alan Neocasa Navigator projesiyle Avrupa’nın en presijli Gayrimenkul Ödülleri’nde, en iyi müstakil gayrimenkul kategorisinde ödül aldı.

Neocasa Navigator, tropik peyzajlı bahçeleri, deck kaplı dinlenme terasları, özel banyolu yatak odaları, ayrı bir personel girişi ve odasıyla, farklı bir yaşam kültürü arayanlara harikulade bir seçenek oluşturuyor. Aydınlatmadan, iklimlendirmeye; bahçe sulamasından, güvenlik sistemi kontrolüne kadar birçok senaryoyu uzaktan yönetmeye olanak tanıyan proje olabildiğince sade tasarımların olduğu modern

bir mimari çizgiye sahip. Projede, yüzme havuzu ve jakuzisi, Maldiv esintisi veren kumsal görünümlü adası, iskelesi ve kameriyesiyle egzotik havanın ve yaz aylarının keyfini çıkarmak isteyenler düşünülürken; 24 saat sıcak suyu, yerden ısıtma ve serinletme sistemiyle dört mevsim konforu yaşamak isteyenler de unutulmamış.

Firma sahibi Can ve Sadi Aydın kardeşlerden, Sadi Aydın’ın mimari çizimi olan proje görüntüsüyle, denizin üzerinde motor yatta olduğunuz hissi veriyor.

Çok genç yaşta aldıkları ödülle  markalarını dünyaya taşıyan Can ve Sadi Aydın kardeşlerin amacı daha da bilinir hale gelmek ve kendileriyle birlikte Kuşadası’nın da adını her yerde duyurmak.

Modern ve minimalist çizgiler taşıyan projeler üretmeyi hedefleyen Kuşadası Ticaret Odası üyesi Neocasa Yapı’nın sahipleri Aydın kardeşler, aldıkları ödül sonrası Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret ederek, bilgi verdiler. Başkan Serdar Akdoğan Aydın kardeşleri başarılarından ve Kuşadalı bir firma olarak Emlağın Oscarı olarak bilinen Avrupa Gayrimenkul Ödülünü Kuşadası’na getirmelerinden dolayı kutladı ve farklı olmanın her zaman önemli olduğunu, genç yaşta bu farkı yaratarak ödül alan Aydın kardeşlerin başarılarının ileri ki yıllarda da Kuşadalı bir firma olarak tüm dünyada duyulacağına inandığını belirtti.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri  (European Property Awards) :

Dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (EPA), gayrimenkul endüstrisini prestij ve mükemmeliyetle buluşturmak ve bu alanda uluslararası standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla 1995 yılından bu yana düzenleniyor, Avrupa'daki ticari ve konut alanında yapılan projelere verilen EPA ödülleri, çeşitli kategorilerde en fazla puan alan projelere Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’ne (International Property Awards) katılma şansı da sunuyor.