KAYMAKAM MUAMMER AKSOY TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy Kuşadası Ticaret Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyarette, göreve başladığı günden itibaren kurum ve kuruluşlarla görüştüğünü ve gelen önerileri dikkate aldığını belirten Kaymakam Aksoy, Ticaret Odası’nın da mutlaka olması gerektiğini söylediği Açık Hava Tiyatrosu ile ilgili çalışmalara başladığını ve bu konuda çeşitli görüşmeler yaptığını söyledi.

Amfi Tiyatro için önerilen yer olan Kesedağ’daki manzarının hiçbir yerde olmadığını söyleyen Aksoy; amacımız Kuşadası’nda doğru şeyler yapmak. Tüm kurum ve kuruluşların fikrini alarak çalışmalar yapıyoruz. Tüm kurumlar bu projeye olumlu bakıyor.  Güvercinada karşısında belirlenen yere yapılacak bir Acık Hava Tiyatrosu ve Seyir Terasları projesi ile Kuşadası ilgi merkezi olur. dedi ve dünyadan örnekler verdi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’da Kaymakam Aksoy’un konuya yaklaşımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Açık Hava Tiyatroları binlerce yıl ayakta kalan eserler. Bulundukları merkezlere değer katıyorlar. Bu da bu dönemin eseri olsun.  Kuşadası da

Açık Hava Tiyatrosu ile tarihe geçsin.  Önemli olan Kuşadası’na değer katmak ve bir ihtiyacı gidermek. Dedi.

Ziyarette diğer projeleri ile ilgili de bilgi veren Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Liman Başkanlığı binasıyla başlayarak Kuşadası’na kimlik kazandıracak ve hayranlık uyandıracak binalar yapmayı hedeflediklerini, Kuşadası’nın kamu binalarından başlanarak yapılacak doğru mimarilerle daha da cazip bir ilçe olacağını belirtti. Yeni yapılması planlanan Hükümet Binası ve yeri ile ilgili de Kuşadası Ticaret Odası yönetimine bilgi veren Kaymakam Aksoy,  gelecek Meclis toplantısına da katılma sözü verdi.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri  Müslüm Yıldırım, Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Vedat Ali Talmaç, Macit Demiroğlu, Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan, Hukuk Danışmanı Av. Birgül Öner, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu’nun hazır bulunduğu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan Kaymakam Aksoy’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve ortak amacın yaşamaktan keyif alınacak bir Kuşadası olduğunu belirtti.