KUŞADASI ENGELLÄ°LER DERNEĞİ YÖNETÄ°MÄ° TÄ°CARET ODASI’NI ZÄ°YARET ETTÄ°

Kuşadası Engeliler Derneği Yönetimi Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Kuşadası Engelliler Derneği Başkanı Canan Güler, Yönetim Kurulu Üyeleri  Emel Dinçer, Feridun Uzun, Zahide Atınç, Ezgi Tezcan Yaşar, Şeref Öcal ve Semra Koçak’ın gerçekleştirdiği ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Yıldırım hazır bulundu.

Yeni dönemde ilk ziyaretlerini Kuşadası Ticaret Odası’na gerçekleştirdiklerini söyleyen Kuşadası Engelliler Derneği Başkanı Canan Güler ziyarette, Kuşadası Engelliler Köyü ve çalışmaları ile ilgili de bilgi verdi.  Kuşadası Engelliler Köyü’nde çevre düzenlemesi projeleri olduğunu söyleyen Güler,

düzenli bir gelir için doğal yiyeceklerle kahvaltı merkezi oluşturma planları olduğunu dile getirdi.

“İşimiz duygusal bir iş, duygusallık eksik olursa robotlaşılıyor” diyen Canan Güler “Engelli çocuklarla birlikte olup, hayatı paylaşıyoruz. Devletle ilgili her şeyde 18 yaş sınırı var ama bizim köyümüzde yaşları çok büyük öğrencilerimiz de var. Onların yaşları büyüse de bizim için değişen bir şey yok. İşimiz suistimal edilmeye çok uygun. Bu konuda kurulmuş çok sayıda dernek var. Bizim derneğimiz 20 yıllık bir dernek. Bu güne kadar amacımız suiistimal olmadan sadece hizmet oldu” dedi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Engelliler Derneği Başkanı Canan Güler ve Yönetimi Kurulu Üyelerini  yaptıkları çalışmalardan dolayı  kutladı ve yaptıkları işin büyük özveri ve sevgi gerektirdiğini, 20 yıldır aktif olan derneğin çalışmalarını takdir ettiğini ve başarılı bulduğunu söyledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.