EMNÄ°YET MÜDÜRÜ’NDEN KUŞADASI TÄ°CARET ODASI’NA ZÄ°YARET

Geçtiğimiz günlerde ilçemize atanarak göreve başlayan Kuşadası Ä°lçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal ve Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Batçıoğlu Kuşadası Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejad Özalp ve Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, Seydi Yıkılmaz, Ä°rfan Yiğit, Macit Demiroğlu, Suat Özdemir, Vedat Ali Talmaç, Disiplin Kurulu Üyeleri Cem Arslan ve Ahmet Susam,  Hukuk Danışmanı Av. Birgül Öner, Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan ve Otelciler Komitesi Başkan Yardımcısı Nurmisal Gökahmetoğlu hazır bulundu.

Ziyarette Emniyet Müdürü Topal, Kuşadası’nda göreve başladığı süre içerisinde ve bayramla birlikte çok yoğun günler geçirdiklerini belirtti ve emniyet güçlerinin gece-gündüz halkın huzuru için çalıştıklarını söyledi. Topal yeni Emniyet Binası yapılması için

çalışmalara başladıklarını ve halen ayrı noktalarda hizmet verildiğini, Kuşadası halkına daha kaliteli hizmet için yeni binanın şart olduğunu belirtti.

Turizm bölgelerinin sıkıntılarının ve sahil şeridinde olması gereken uygulamaların da konuşulduğu ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan üyelerden gelen şikayetleri dile getirdi ve elbirliği içerisinde çalışılması gerektiği belirtildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ä°lçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal ve Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Batçıoğlu’na Cumhuriyet dönemi gazetelerini içeren birer kitap hediye etti.