SERDAR AKDOĞAN TOBB TİCARET ODALARI KONSEYİNDE
1 Ağustos 2013 tarihinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde yapılan TOBB 69.Genel kurulunda Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN Ticaret Odaları Konsey üyeliğine seçildi.  Genel kurula katılan tüm delegelerin oyuyla Ticaret Odaları Konsey üyeliğine seçilen Serdar AKDOĞAN, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin en fazla üyeye sahip olan ve en önemli konseylerinden birisi olan Ticaret Odaları Konseyi’nde görev yapacağım 4 yılda, Kuşadası iş dünyasını ve Kuşadası Ticaret Odası üyelerini en iyi şekilde temsil edeceğim ” dedi.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 69. Genel Kurulunda, TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun listesinden genel kurula katılan tüm delegelerin oylarını alarak Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN’ın asil üye, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga ERDEM de  aynı konseyde  yedek üye oldu.