KUŞADASI SMMMO’DAN TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle göreve gelen Kuşadası Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası temsilcisi Murat Öztürk ve beraberindeki heyet, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette göreve gelen Murat Öztürk ve beraberindeki heyeti tebrik eden Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan,  Mali Müşavir ve Muhasebecilerin görevlerinin önemine değindi ve kendilerine başarılar diledi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Kuşadası SMMMO temsilcisi Murat Öztürk’te tüm kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içinde çalışmayı istediklerini belirtti.