KUŞADASI TİCARET ODASI YÖNETİM KURULUNDAN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan yeni Ä°lçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal’ı ve Ä°lçe Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Batçıoğlu’nu makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Emniyet Müdürü Topal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Kuşadası’ndaki huzur ortamının devam etmesi için daha fazla çalışacaklarını ve Ticaret Odası’yla da işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Ziyaretlerde Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ä°rfan Acar, Müslüm Yıldırım, Vedat Ali Talmaç, Seydi Yıkılmaz, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan  hazır bulundu.

Ä°lçemize yeni atanarak göreve başlayan Emniyet Müdürü Mustafa Topal ve

Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Batçıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretlerinde, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu tarafından Kuşadası tanıtım ve Ticaret Odası’nın tanıtım cd’leri, Ticaret Odası Arge birimi tarafından hazırlanan raporları içeren cd verildi ve ayrıca Ramazan ayı dolayısıyla Kuşadası Ticaret Odası tarafından her yıl dağıtılan yardım fişleri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kendilerine iletildi.