TİCARET ODASI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINDA TELİF HAKLARI KONUSU GÜNDEMDEYDİ

Kuşadası Ticaret Odası’nda Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın açılış konuşmasıyla başladı, bir önceki toplantı tutanağı, Kuşadası Ticaret Odası Haziran ayı hesapları ve Haziran ayı Yönetim Kurulu faaliyet raporunun görüşülerek ibra edilmesiyle devam etti.

Gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam eden toplantıda söz alan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, konuşmasında Ticaret Odası’nda Ä°lkyardım Eğitimlerinin devam ettiğini ve kısa süre içerisinde, yine işletmelerde zorunlu olan cankurtaran eğitimiyle ilgili kursların da başlayacağını söyledi ve 1 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) genel kurulu hakkında bilgi verdi.

Konuşmasının devamında, telif hakları konusunda mağdur olan ve haklarında tutanak tutularak dava açılan üyelere yönelik yapılan çalışmalar konusunda da bilgi veren Akdoğan; Bu konuda Ticaret Odası’nın üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini, konuyla ilgili Ä°stanbul’a, Ä°zmir’e gidildiğini ve Meslek Birlikleri yetkilileri ile anlaşmaya varılarak yetkililerin bir ay süreyle Oda bünyesinde bulunduğunu belirtti, fakat üyeler tarafından gösterilen ilginin yetersiz olduğunu dile getirdi.

Toplantı her yıl Ticaret Odası

tarafından dağıtılan Ramazan yardımlarının ihtiyaç sahiplerine verilmesi amacıyla Meclis üyelerine dağıtılmasıyla devam ederken, Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan okulların açılmasından önce eğitim yardımlarının da dağıtılacağını hatırlattı.

Kuşadası Ticaret Odası Temmuz ayı olağan Meclis toplantısı, dilek ve temenniler ile son buldu.