KUŞADASI TİCARET ODASI’NIN DESTEKLEDİĞİ SÜPER İNCİR CUMA GÜNÜ VİZYONDA

Kuşadası Ticaret Odası’nın da desteklediği, Aydın’ın tarım ürünleri ve tarihi ve kültürel mekanlarının tanıtımının amaçlandığı “Süper İncir” filmi 26.07.2013 Cuma günü vizyona giriyor.

Gösterim öncesi Süper İncir filminin oyuncuları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri Vali Kerem Al’ı makamında ziyaret etti ve film ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Filmin yönetmeni Kerem Sarı ve oyuncularının desteklerinden dolayı Vali Kerem Al’a teşekkür ettikleri ziyarete; Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Meclis Başkanı A.Sefa Yüksel, Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş ve ilçelerden gelen Oda ve Borsa başkanları katıldı.

Süper İncir’e Bilet Desteği

Aydın Valisi Kerem Al, Ege şivesinin kullanıldığı komedi

filmini herkesin izleyeceğini umduğunu söyledi ve Aydın’ın sembol ürünü incirin ve Aydın’ın tanıtımı için filme önem verdiklerini belirtti.

Filmin başrol oyuncularından Coşkun Kemer, ziyarette yaptığı konuşmada filmin Aydın ili dışında tüm ilçelerinde de tanıtımının yapılması gerektiğini ve çeşitli yerlerde 20 kopyanın gösterime gireceğini, 30 bin bilet satılması durumunda ise filmin daha fazla sinemada gösterime gireceğini belirtti.

Toplantıya katılan Oda ve Borsa başkanları da filme tanıtım yaparak ve bilet alarak destek sözü verdi. Süper İncir filminin sosyal medyada yayınlanan tanıtımı fragmanı ise şimdiden büyük ilgi görüyor.