TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI III. ULUSAL FOTO─×RAF YARI┼×MASI KALB─░M EGE’DE KALDI START VERD─░

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒n bu y─▒l üçüncü kez düzenledi─či (Kalbim Ege’de Kald─▒) foto─čraf yar─▒┼čmas─▒; Büyük Gözüyle Ege- Çocuk Gözüyle Ku┼čadas─▒ temal─▒ foto─čraflar─▒ bekliyor.

ÇOCUK GÖZÜYLE KU┼×ADASI

Bu y─▒l düzenlenen yar─▒┼čmaya gelece─čin tüccarlar─▒ çocuklar─▒ da dahil eden Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒, Ku┼čadas─▒’n─▒ bir de çocuklar─▒n gözüyle görmek ve çocuklara yaz tatilleri süresince bir aktivite niteli─či ta┼č─▒yacak yar─▒┼čman─▒n sonunda seçilecek foto─čraflar─▒ 23 Nisan’da sergileyecek. 07-14 ya┼č grubu çocuklar─▒n kat─▒labilece─či yar─▒┼čmada ayn─▒ zamanda ba┼čar─▒l─▒ bulunan 3 çocuk, foto─čraf makinas─▒ ile ödüllendirilecek.

Temmuz ay─▒ndan itibaren start veren ve Ku┼čadas─▒ ile ilgili; deniz, tarih, cadde, sokak, sosyal ya┼čam, kentsel doku, ticari hayat, Milli Park vs. gibi genel konular─▒ içeren yar─▒┼čma Kalbim Ege’de kald─▒, 14 Ekim 2013 tarihinde sona erecek.

BÜYÜK GÖZÜYLE EGE

Büyük Gözüyle Ege; tüm amatör ve profesyonel foto─črafç─▒lara aç─▒k olup Ku┼čadas─▒’n─▒ ve Ku┼čadas─▒ ile ilintili Ege Bölgesinde çe┼čitli yerleri; Ayd─▒ il s─▒n─▒rlar─▒ içerisinde tüm antik kent kal─▒nt─▒lar─▒, Bafa Gölü, Osmanl─▒ mimari örnekleri, Pamukkale, Efes, ┼×irince, Meryemana, Klaros ve tüm ba─člant─▒l─▒ yerleri kapsamaktad─▒r.

Yar─▒┼čmac─▒lar─▒n en fazla renkli 5 eserle kat─▒labildikleri Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ III.Ulusal

Ulusal Foto─čraf Yar─▒┼čmas─▒n─▒n jürisinde Foto─čraf Sanatç─▒s─▒ ─░brahim Demirel, TFSF Yönetim Kurulu 2. Ba┼čkan─▒, ─░zmir Foto─čraf Sanat─▒ Derne─či Yönetim Kurulu ve Dokuz Eylül Üniversitesi Foto─čraf Bölümü Ba┼čkan─▒ Beyhan Özdemir, Foto─čraf Sanatç─▒s─▒ Merih Ako─čul, Foto─čraf Sanatç─▒s─▒ ve E─čitmeni Nilay ─░┼člek, Ku┼čadas─▒ Foto─čraf ve Sinema Sanat─▒ Derne─či Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Yusuf Aslan, Ku┼čadas─▒ Foto─čraf ve Sinema Sanat─▒ Derne─či Yönetim Kurulu Ba┼čkan Yard─▒mc─▒s─▒ O─čuz Nusret Bilik, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Disiplin Kurulu Üyesi ve Foto─črafç─▒ Cem Arslan ve TFSF Temsilcisi Zafer Gazi Tunal─▒ bulunmaktad─▒r.  Ödüllerin; Birinciye 3000 TL, ikinciye 2000 TL, üçüncüye 1000 TL, mansiyonlara 500 TL ve sergilemelere 100 TL ‘den olu┼čtu─ču yar─▒┼čman─▒n sergi ve ödül töreni Kas─▒m ay─▒nda gerçekle┼čecektir.

Geçti─čimiz y─▒llarda yurdun dört bir yan─▒ndan binin üzerinden foto─čraf─▒n kat─▒ld─▒─č─▒ yar─▒┼čman─▒n gördü─čü ilgiden memnuniyet duydu─čunu belirten Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan; Türkiye Foto─čraf Sanat─▒ Federasyonunun ve KUFSAD’─▒n katk─▒lar─▒yla ulusal bazda üçüncüsü düzenlenen yar─▒┼čman─▒n, Ku┼čadas─▒ ve çevresiyle ilgili Oda bünyesinde olu┼čturulan Foto─čraf Bankas─▒na büyük katk─▒ sa─člad─▒─č─▒n─▒ ve bu y─▒l çocuklar─▒n da kat─▒l─▒m─▒yla, çocuk gözüyle Ku┼čadas─▒’n─▒ görmenin ve çocuklara ayn─▒ zamanda bir yaz aktivitesi ya┼čatman─▒n mutlulu─čunu ya┼čayacaklar─▒n─▒ dile getirdi. Akdo─čan, yar─▒┼čman─▒n ayn─▒ zamanda Ku┼čadas─▒ turizmine de katk─▒ sa─člayaca─č─▒n─▒ ifade etti.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ III. Ulusal Foto─čraf Yar─▒┼čmas─▒ ile ilgili kat─▒l─▒m formu, ┼čartname ve daha geni┼č bilgiye www.kuto.org.tr adresinden ula┼čabilirsiniz.

á á