UNIVERSAL HASTANESÄ°’NDEN KUŞADASI TÄ°CARET ODASI’NA ZÄ°YARET

Kuşadası Universal Hastanesi yetkilileri, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Universal Hastanesi’nden CMO Murat Akan, Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Duygu Şakar ve Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Melike Zülal hazır bulundu.

Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’a yeni görevinde başarılar dileyen Murat Akan, Universal Hastanesi’nin içinde bulunduğu durum ve geçirdiği zorlu süreç ile ilgili bilgi verdi ve Hastanenin yeniden yapılandığını Kuşadalılara ve Kuşadası Ticaret Odası üyelerine en iyi hizmeti vermek için çalışmaların sürdüğünü ve Universal Hastanesinin kuruluş amacının da bu olduğunu dile getirdi.

Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Kuşadası’nın tam teşekküllü hastaneye ihtiyacı olduğunu belirtti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.