Kuşadası Ticaret Odası’ndan Üyelerine Yeni Bir Hizmet; KUŞADASI TİCARET ODASI İŞKUR HİZMET NOKTASI

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN ile Çalışma ve İş Kurumu Aydın İl Müdürü Rahmi TERZİ arasında Odamız üyelerinin, tüm işverenlerin ve ilçemizdeki işsizlerin İŞKUR hizmetlerinden Kuşadası’nda yararlanabilmelerini sağlamak üzere “Kuşadası Ticaret Odası - İŞKUR Hizmet Noktası” kurulmasına yönelik protokol geçtiğimiz günlerde imzalandı.

İmzalanan Protokol ile İŞKUR Hizmetlerinin daha çok kişiye etkin ve hızlı bir şekilde ulaşması sağlanacak olup, Kuşadası’ndaki tüm işverenlerin İŞKUR kayıtlarının yapılması veya güncellenmesi, iş arayanların kayıtlarının yapılması, özgeçmişlerin güncellenmesi, açık işlerin sorgulanması, kayıt kartı verilmesi, işsizlik ödeneği başvurusu, iş danışmanlığı gibi işlemler Aydın Çalışma ve İş Kurumuna gitmeden Kuşadası Ticaret Odası hizmet binasında yapılabilecektir.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN, “Odamızda İşkur Hizmet Noktası kurulması ile artık üyelerimiz ve Kuşadası’ndaki tüm işverenler,  İŞKUR’a kayıtlarını, istedikleri özellikte ve eğitimdeki işgücü taleplerini, iş arayanların İŞKUR’a kayıtlarını, özgeçmişlerini düzenleme işlemlerini,

kendi özellikleri ve niteliklerine göre uygun işleri sorgulama işlemlerini Kuşadası Ticaret Odası Hizmet Binasında hiçbir ücret ödemeden ve Aydın’a gitmeden yapabilecekler” dedi ve İŞKUR Hizmet Noktası’nın Kuşadası İşgücü piyasasına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Kuşadası Ticaret Odası İŞKUR Hizmet Noktası, 08 Temmuz 2013 tarihinden itibaren faaliyetlerine başlamıştır.

Kuşadası Ticaret Odası İŞKUR Hizmet Noktası

İrtibat Kişisi: Burhan SEZER