SERDAR AKDOĞAN VE MAHMUT ÖZTAŞ EGE BÖLGESİ ODA VE BORSA BAŞKANLARI TANIŞMA TOPLANTISI’NA KATILDI

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Meclis Başkanı Mahmut Öztaş “Ege Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları Tanışma Toplantısı”na katıldı.

İzmir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Ege Bölgesi’ndeki 85 Oda ve Borsa’nın Yönetim Kurulu Başkanları ile Meclis Başkanları katıldı.

İzmir Ticaret Odası öncülüğünde, İzmir Ticaret Borsası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen “Ege Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları Tanışma Toplantısı”nda konuşan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş “seçimlerden sonra çok yorulduk. Yeni başkanlarla tanışmak ve bilgi paylaşmak istedik” dedi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesindeki Oda ve Borsa Başkanlarının biraya gelerek tanışmasının önemli olduğunu belirtti ve Ege Bölgesi’nin bölgesel, ekonomik ve sektörel sorunlarına yönelik görüş alışverişinde bulunulan toplantının faydalı geçtiğini söyledi.

Toplantıda ayrıca Ağustos ayında gerçekleşecek

TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) seçimleri ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.

Ege Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları tanışma toplantısına; Demirci, Selçuk, Uşak, Aydın, Aliağa, Burhaniye, Nazilli, Muğla, Bergama, Simav, Turgutlu, Alaşehir, Bayındır, Kütahya, Menemen, Söke,  Ayvalık, Milas, Ödemiş, Gördes, Tire, Buldan, Denizli, Kuşadası, Salihli, Bandırma, Çanakkale, Aydın, Manisa, Menemen, Susurluk, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odaları ve Borsaları Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ile Deniz Ticaret Odası İzmir şubesi katıldı.