TÄ°CARET ODASI’NDAN KUŞADASI TÄ°CARETÄ°NE KATKI DEVAM EDÄ°YOR

KUŞADASI TÄ°CARET ODASI TARAFINDAN VERÄ°LEN KOSGEB DESTEKLÄ° GÄ°RİŞİMCÄ°LÄ°K EĞİTÄ°MÄ°NE DEVAM EDEREK KENDÄ° İŞYERÄ°NÄ° AÇAN GÄ°RİŞİMCÄ°LERE BÄ°R YENÄ°SÄ° DAHA EKLENDÄ°

Kuşadası Ticaret Odası tarafından, geçtiğimiz aylarda verilen KOSGEB destekli girişimcilik eğitimini devam tamamlayarak sertifika alan girişimciler, kendi işyerlerini açmaya devam ediyor.

KOSGEB desteğinden yararlanarak kendi işyerini açan kursiyerlere bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde, Kaleiçi’nde Özgül Hız’ın sahibi olduğu Aisha butiğin açılışından sonra, bir başka kursiyer Esra Helvacıkara’da kendine has konseptiyle Şekerada Mutluluk Atölyesi’ni açtı.

Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, KOSGEB müdürü Turgut Gözen tarafından gerçekleştirilen açılışta konuşan Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Girişimcilik Kursuna katılarak işyerini hizmete açan Esra Helvacıkara’yı kutladı ve bu tür kendine has tarzı olan işletmelerin çoğalmasından ve özellikle kadınların iş hayatına daha çok katılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

50. Yıl caddesinde hizmete giren Şekerada Mutluluk Atölyesi’nin açılışına Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri Müslüm Yıldırım, Vedat Ali Talmaç, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.