KUŞADASI TÄ°CARET ODASI’NDAN SEZONA MERHABA KOKTEYLÄ°

Kuşadası Ticaret Odası, DoubleTree by Hilton’da “Sezona Merhaba” kokteyli verdi.

Kuşadası Ticaret Odası’nın DoubleTree by Hilton Otel’in evsahipliğinde, Meclis ve Organ üyelerinin seçimler sonrası birlik ve beraberliğinin sağlanması ve tanışma amacıyla düzenlenen kokteyle, Kuşadası Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Meclis Üyeleri, Komite Üyeleri ve Komite Yedek Üyeleri ile disiplin kurulu üyeleri ve Kuşadası Protokolünden Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Emniyet Müdürü Olcay Yakup Ä°nankur, Esnaf Odası Başkanı Halit Şakar, Daire müdürleri ile çevre Oda başkanları da katıldı. Kokteyl aynı zamanda yeni göreve gelenleri bir araya getirdi.

Double Tree by Hilton‘un mükemmel ev sahipliği ve organizasyonunda gerçekleşen kokteylde konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, bu ortamı sağladıkları için otel yöneticilerine teşekkür ederek, herkese iyi bir sezon geçirmelerini diledi.

Double Tree by Hilton’un muhteşem Kuşadası manzarasında gerçekleşen kokteyl, canlı müzik ve dans gösterisi eşliğinde devam etti.