DENİZ TİCARET ODASI İZMİR ŞUBESİ YENİ YÖNETİMİNDEN TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerle göreve gelen Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yeni Yönetim Kurulu Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Başkan Yardımcısı Kaptan Savaş Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Kaptan Mihri Çelik, Kenan Yalavaç hazır bulundu.

Seçimlerle yeniden göreve gelen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulunu kutlayarak, başarılar dileyen Yusuf Öztürk, Deniz Ticaret Odası seçimleri ile ilgili bilgi verdi ve denizcilikte sorunlar olduğunu belirtti.

DENİZ TİCARET ODASI İZMİR ŞUBESİ, TİCARET ODASI BİNASINI ÖRNEK ALIYOR

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, ziyarette

Kuşadası Ticaret Odası’ndan çok etkilendiğini ve yeni yönetim olarak hedeflerinden birisinin de Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesine, Kuşadası  Ticaret Odası gibi bir bina kazandırmak olduğunu belirtti ve Yönetim kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’dan bina ile ilgili bilgi aldı.

DENİZCİLİK LİSESİNE TAM DESTEK SÖZÜ

Küçük bir bütçe ile böyle bir binayı Kuşadası’na kazandırdıkları için Başkan Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulunu tebrik eden Yusuf Öztürk, Başkan Serdar Akdoğan’dan Denizcilik Lisesi İle ilgili de bilgi aldı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; ısrarlı girişimleriyle 2006 Yılında temelleri atılan Adviye-Ertuğrul Acun Denizcilik Meslek Lisesi’nin bu yıl ikinci mezunlarını verdiğini ve Ticaret Odası olarak kuruluşundan bugüne her türlü desteği vermeye devam ettikleri okul için Deniz Ticaret Odası’ndan da destek istediklerini belirtti ve yeni Başkan Yusuf Öztürk’ten Denizcilik Lisesi için tam destek sözü aldı.

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi olarak bölgede yapmayı planladıkları çalışmalar ile ilgili de Serdar Akdoğan’a bilgi veren Yusuf Öztürk ve Yönetim Kurulu, ziyaretin sonunda bölgede Kuşadası Ticaret Odası’yla işbirliği içerinde çalışmak istediklerini dile getirdiler.