KUŞADASI TÄ°CARET ODASI’NA HAYIRLI OLSUN ZÄ°YARETLERÄ° DEVAM EDÄ°YOR

1 Mayıs’ta gerçekleşen Ticaret Odası seçimlerinde güven tazeleyerek 3. Dönem başkan olan Serdar Akdoğan ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

MHP Ä°lçe Yönetimi, TÜMSÄ°AD, Yapı Kredi Bankası Yöneticileri Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

TÄ°CARET ODASI SEÇÄ°MLERÄ° YEREL SEÇÄ°MLER ÖNCESÄ° Ä°YÄ° BÄ°R ÖRNEK

MHP Kuşadası Ä°lçe Başkanı Cemal Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Nebi Kılıç, Süleyman Ceyhan, Mehmet Uçak, Nurhan Arslan, Olcay Kara ve Kamil Kaymaz’ın gerçekleştirdiği ziyarette, başkan Sarı yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve yaklaşan yerel seçimler öncesi kendi çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın da hazır bulunduğu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı serdar Akdoğan; Demokratik bir ortamda gerçekleşen Ticaret Odası seçimlerinin, yerel seçimler öncesinde iyi bir örnek olduğunu söyledi.

KUŞADASI DEVLET DESTEKLERİNDEN DAHA FAZLA YARARLANMALI

TÜMSÄ°AD Kuşadası Temsilcisi Mehmet Aksel ve Genel Sekreteri Hakan Demir’de Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Ticaret Odası ile TÜMSÄ°AD

arasında oluşacak karşılıklı işbirliği ile Kuşadası’nın devlet desteklerinden nasıl daha fazla faydalanabileceği gündeme geldi ve Kuşadası’na kaynak girişi oluşturulması konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

YENÄ° DÖNEMDE YAPI KREDÄ° BANKASI TÄ°CARET ODASI ÜYELERÄ°NÄ°N YANINDA

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan Yapı Kredi Bankası Bölge yöneticilerini makamında kabul etti.

Yeni Meclis döneminde Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş ve Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine başarılar dileyen Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlük Parekende Bankacılık Satış Direktörü Tanju Mumcu, Parekende Bankacılık Ege Bölge Müdürü Ateş Aydemir, Parekende Bankacılık Ege Bölge Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru ve Yapı Kredi Bankası Kuşadası Şube Müdürü Kıvanç Şeref Sağat, bu dönemde de Yapı Kredi Bankası’nın Ticaret Odası üyelerinin yanında olacağını ve Kuşadası’nda tüccarın banka işlerinde gerekli kolaylıkları sağlayacaklarını söyleyerek yeni yönetimi kutladılar.