TÄ°CARET ODASI’NDAN KUŞADASI TÄ°CARETÄ°NE KATKI;

GÄ°RİŞİMCÄ°LÄ°K KURSUNU BÄ°TÄ°REN GÄ°RİŞİMCÄ°LER KENDÄ° İŞYERLERÄ°NÄ° AÇMAYA BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde Kuşadası Ticaret Odası tarafından verilen KOSGEB destekli girişimcilik eğitimine devam ederek tamamlayan girişimciler, kendi işyerlerini açmaya başladı.

KOSGEB desteğinden yararlanan Özgül Hız’ın sahibi olduğu, Kaleiçi’nde kendine has konseptiyle müşterilerine hizmet vermeye başlayan Aisha butiğin açılışı, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, KOSGEB müdürü Turgut Gözen, Aydın Kadın Girişimciler Ä°cra Kurulu Başkanı Denizhan Sandıklı tarafından gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, bu açılışın Ticaret Odası için ayrı bir önem taşıdığını vurguladı ve Kuşadası Ticaret Odası tarafından açılan girişimcilik kurslarıyla KOSGEB desteğinden yararlanarak açılan bu işyeri gibi kurslara devam eden girişimciler tarafından, yakında pek çok işyerinin açılarak Kuşadası Ticaretine ve ekonomisine katkıda bulunacakları için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bayanlara hitap eden ve farklı çizgisiyle Kaleiçi’ndeki yerinde büyük ilgi gören Aisha butiğin açılışına Kuşadası Ticaret Odası Yönetim kurulu ve Meclis Üyeleri, Aydın Kadın Girişimciler Ä°cra Kurulu ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.