TİCARET ODASI’NDA YENİ DÖNEM İLK MECLİS TOPLANTISI KAYMAKAM MUSTAFA AYHAN’IN DA KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Kuşadası Ticaret Odası’nda 1 Mayıs’ta yapılan  seçimlerin ardından oluşan yeni Meclis, ilk olağan toplantısını 6. Dönem meclis başkanı Mahmut Öztaş başkanlığında ve Kaymakam Mustafa Ayhan’ında katılımıyla gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Kaymakam Mustafa Ayhan’ın konuşmasıyla devam etti.

Ayhan konuşmasında, göreve gelen herkesin tek hedefinin Kuşadası’nın menfaatleri için çalışmak olacağını belirtti ve Aydın’ın aydınlık ilçesi Kuşadası’nın seçimlerde demokratik olgunluğa ulaştığının görüldüğünü dile getirdi. Kaymakam Mustafa Ayhan, Kuşadası’yla ilgili başta kruvaziyer turizm konusu olmak üzere sorunların çözülmesinde birlikte karar alınması gerektiğinin altını çizdi ve bu konuda kaymakamlık olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti ve seçim sonrası görevi gelen herkesi kutlayarak, başarılar diledi.

SERDAR AKDOĞAN: ÇARŞI SORUNLARI KURULU OLUŞTURULACAK

Gündem maddeleriyle devam eden toplantıda

söz alan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’da konuşmasında çarşı sorunlarını dile getirdi ve en büyük problemin pastanın bölünmesi olduğunu belirterek, yeni yatırımlar yapılmasının şart olduğunu söyledi.

Başkan Akdoğan çarşı sorunları ve kruvaziyer turizmini içeren kalıcı bir kurul oluşturmayı, diğer kamu kurumlarının, dernek ve çarşı esnafından temsilcilerin de olduğu bu kurulla, herkesin olduğu bir masada toplanarak sorunları konuşmayı ve çözüm sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan sözlerine 6. Dönem meclis hedeflerini açıklayarak devam etti. Kuşadası çarşılarının düzenlenmesi çalışmaları, eğitimler, komiteler, üye ziyaretleri, yaşanabilir bir Kuşadası, sosyal etkinlikler, TOBB kadın ve genç girişimciler olmak üzere 7 ana başlıkta toplanan 6. Dönem meclis hedefleri konusunda çalışmalara başladıklarını belirten Akdoğan,” geçmiş dönemde belirlediğimiz meclis hedeflerimizin hepsini gerçekleştirdik, bu dönemde de önemli konularda belirlediğimiz meclis hedeflerimiz gerçekleştireceğiz” dedi.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis üyelerinin de çarşılarda gördükleri sorunları dile getirmesiyle devam eden toplantı, dilek ve temenniler ile son buldu.