AYDIN KADIN GÄ°RİŞİMCÄ°LER Ä°CRA KURULU’NDAN SERDAR AKDOĞAN’A ZÄ°YARET

Aydın Kadın Girişimciler Ä°cra Kurulu, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette, Aydın Kadın Girişimciler Ä°cra Kurulu başkanı Denizhan Sandıklı, kurul üyeleri Esma Ceylan, Hülya Suyolcu, Semra Ağaççı, Berna Akyüzlü, Ä°lknur Karaçayır, Özden Özdemir ve Kuşadası Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Temsilcisi Nurgil Gürcan hazır bulundu.

Başkan Denizhan Sandıklı’nın, Kuşadası Ticaret Odası’nın kadınlara verdiği destekle ve başarılı çalışmalarıyla tüm Odalara örnek olduğunu ve Ticaret Odalarında daha fazla kadın üyenin görev alması gerektiğini dile getirdiği ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Temsilcisi Nurgil Gürcan’ın çalışmalarından duyulan memnuniyet de dile getirildi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; bu dönem Kadın kurullarını ve genç girişimcileri daha da fazla destekleyeceklerini ve kurulların temsilcileriyle güzel çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirtti. “Kadınların biraz daha aktif olarak Odamızda görev almasını istiyoruz. Odalar olarak kadınları güçlendirmeli ve şans vermeliyiz. Bizim amacımız da bu” dedi.

Ziyaretin sonunda “kadın olarak biraz daha pozitifi ayrımcılık istiyoruz” diyen Aydın Kadın Girişimciler Ä°cra Kurulu, Başkan Serdar Akdoğan ve Yönetim Kuruluna yeni dönemde başarılar diledi.