AYTO YÖNETÄ°MÄ°NDEN KUŞADASI TÄ°CARET ODASI’NA ZÄ°YARET

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerle göreve gelen Aydın Ticaret Odası yeni Yönetim Kurulu, Kuşadası Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Kuşadası Ticaret Odası’nda 3. Dönem seçilerek görev e gelen Başkan Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulunu ziyarette,  Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Meclis Başkanı Sefa Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Sertuğ Yakan, Mustafa Fatih Erkul, Ufuk Hüseyin Devrim, Gökhan Pehlivan, Sertuğ Yakan hazır bulundu.

ZÄ°YARETTEN ÇIKAN ORTAK SONUÇ; BÄ°RLÄ°K OLMAK, GÜÇLÜ OLMAK DEMEKTÄ°R

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulunu ziyarette sözlerine “artık görev zamanıdır” diyerek başlayan AYTO Başkanı Hakan Ülken, Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulunu kutladı ve Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın, 3 dönem başarıyla gerçekleştirdiği başkanlık görevinde tecrübelerinden yararlanmak ve tanışmak için geldiklerini dile getirdi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim

Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’da kendilerini kutladı ve yeni görevlerinde başarılar dileyerek, göreve geldikleri ilk günlerle ilgili anılarını anlattı ve çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretten, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB)ve diğer kurumların imkanlarından Aydın bölgesinin daha fazla yararlanabilmesi ve söz sahibi olabilmek için, birlik ve beraberliğin devam etmesi kararı çıktı ve birlik olmanın, güçlü olmak demek olduğu ifade edildi.

Aydın ve Kuşadası’nın sorunları birebir aynı olmasa da karşılıklı görüşmeler ve çalışmalarla ticareti güçlendirerek, bölgesel ekonominin kalkındırılabileceğinin de gündeme geldiği ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın yanı sıra Meclis Başkanı Mahmut Öztaş,  Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, Seydi Yıkılmaz, Disiplin Kurulu Başkanı Bülent Bakyaz, Disiplin Kurulu Üyesi Cem Arslan ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu’da hazır bulundu.

Ziyaretin sonunda Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı serdar Akdoğan AYTO Yönetim Kuruluna Kuşadası Ticaret Odası flaması hediye etti ve “sonuç olarak 4 yıllık çalışmanın sonunda geriye bırakılan önemli” sözleriyle kendilerine başarılar diledi.