GÜLTEKÄ°N KILINÇ’TAN KUŞADASI TÄ°CARET ODASI YÖNETÄ°MÄ°NE HAYIRLI OLSUN ZÄ°YARETÄ°

Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, geçtiğimiz günlerde yapılan Ticaret Odası seçimlerinde güven tazeleyen Başkan Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Ak Parti Ä°lçe Başkanı Ali Kara, Ä°l Genel Meclis Üyesi Metin Akar, Belediye Meclis Üyesi Tacettin Özden, Behçet Alp, Ak Parti Ä°lçe Yönetiminden Ahmet Şengel, Mustafa Gökçe, Mustafa Ekiz, Cengiz Poyraz, Muhittin Turgu, Ak Parti Ä°lçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sarıgöz’de hazır bulundu.

Yeni Yönetimde tanıdık yüzlerin ağırlıkta olduğunu belirten Gültekin Kılınç, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle tanıştı ve Başkan Serdar Akdoğan’dan seçimlerle ilgili bilgi aldı.

HEDFÄ°MÄ°Z DENÄ°ZCÄ°LÄ°K LÄ°SESÄ°’NDEN SONRA DENÄ°ZCÄ°LÄ°K FAKULTESÄ°NÄ° KUŞADASI’NA KAZANDIRMAK

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Yönetim olarak hedeflerinin çıtayı daha yükseltmek ve Kuşadası ticari hayatı için kalıcı ve önemli çalışmalar yapmak olduğunu belirtti ve Kuşadası’na kazandırdıkları

Denizcilik Lisesi’nden sonra hedeflerinin Denizcilik Fakültesi açılması olduğunu belirtti. Ekonomik girdisi denizden gelen Kuşadası’nda akademik destekle balıkçılığın da gelişmesine katkı sağlamak istediklerini belirten Akdoğan bu konuda önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Ziyarette çarşılardaki esnafın en büyük sorunun gemi müşterilerinden yararlanamamak olduğunu ve bu konuda yönetim kurulu ile birlikte hedeflerinin, içinde Kaymakamlık , Belediye, Dernekler, ve esnafında olduğu Kurvaziyer Platformu oluşturarak aynı masada çözüm bulmak olduğunu belirten Akdoğan, bu konunun ciddi bir sorun teşkil ettiğini dile getirdi ve çarşılarda alışveriş yapılmamasının bir nedeninin de global krize bağlı alım gücünün düşmüş olması olduğunu belirtti.

Ziyarette ayrıca çarşılarda sezonun başlamasıyla birlikte seyyar satıcılar ve hanutçuluğun da büyük bir sorun teşkil ettiği ve güvenlik önlemlerinin arttırılması gerektiği de dile getirildi.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, Vedat Ali Talmaç, Ä°rfan Yiğit ve Suat Özdemir’in de hazır bulunduğu ziyaretin sonunda, Ticaret Odası Başkanlığının önemli bir misyon olduğunu belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Başkan Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi ve yeni dönemde daha da başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını belirtti.