TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI YEN─░ Y├ľNET─░M─░ Z─░YARETLERE BA┼×LADI

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’nda 1 May─▒s 2013 tarihinde gerçekle┼čen seçimlerin ard─▒ndan göreve ba┼člayan yeni yönetim kurulu, nezaket ziyaretlerine ba┼člad─▒. Ayn─▒ gün Ayd─▒n Valisi Kerem Al, ─░l Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel ve Ku┼čadas─▒ Kaymakam─▒ Mustafa Ayhan’─▒ ziyaret eden yeni Yönetim, ayr─▒ca Atatürk An─▒t─▒na çelenk koydu ve sayg─▒ duru┼čunda bulundu.

VAL─░ KEREM AL ve ─░L EMN─░YET MÜDÜRÜ AHMET TURAN TEMEL’E NEZAKET Z─░YARET─░

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒n yeni Yönetim Kurulu Ayd─▒n’dan ba┼člad─▒─č─▒ ziyaretlerinde Vali Kerem Al’─▒ makam─▒nda ziyaret etti, seçimler ve projeleri ile ilgili bilgi verdi.

Ziyarette Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan,  Yönetim Kurulu Ba┼čkan Yard─▒mc─▒s─▒ Nam─▒k Kemal Daylan, Meclis Ba┼čkan─▒ Mahmut Özta┼č, Meclis Ba┼čkan Yard─▒mc─▒s─▒ Gürhan Hurda, Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Ali Talmaç, ─░rfan Yi─čit, Seydi Y─▒k─▒lmaz, Suat Özdemir ve Genç Giri┼čimciler Kurulu Ba┼čkan─▒ Edip Say─▒alio─člu haz─▒r bulundu.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ yeni yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tan─▒┼čan

ve tebrik eden Vali Kerem Al, seçim sonras─▒ devlet makamlar─▒n─▒ ziyaretin güzel bir gelenek oldu─čunu söyledi ve yönetim kurulundan seçimlerle ilgili bilgi ald─▒. Odalar─▒n siyaset üstü kurumlar oldu─čunu vurgulayan Vali Al, yeni yönetim kuruluna, yeni dönemde ba┼čar─▒lar diledi.

Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan’da, seçimlere üyelerin oldukça yo─čun ilgi gösterdi─čini söyledi ve demokratik bir ortamda gerçekle┼čen seçimler sonras─▒ Ku┼čadas─▒ ve ticari hayat için çal─▒┼čmalara ba┼člad─▒klar─▒n─▒ dile getirdi.

Ayr─▒ca Vali Kerem Al Ku┼čadas─▒’nda turistlerin çar┼č─▒da b─▒rak─▒lmalar─▒ ile ilgili de Yönetim Kurulu Üyelerinden bilgi ald─▒ ve Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒n daha önceki dönemde turistlerin limana gitmek için çar┼č─▒da b─▒rak─▒lmalar─▒ konusunda ki önerisini ve bu konuda yap─▒lan protokolü de ilgiyle dinledi ve çar┼č─▒ esnaf─▒n─▒n bu konudaki beklentisine bulunan çözümün uygulamaya geçilmesi gerekti─čini dile getirdi.

Ziyaret s─▒ras─▒nda Vali Kerem Al’─▒n makam─▒nda gazetecilerin sorular─▒n─▒ cevaplayan Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan, Ku┼čadas─▒’nda turizm sezonunda beklentiler ve her┼čey dahil sistemle ilgili gelen soru üzerine “Turizm sezonu geçen seneden çok farkl─▒ de─čil. Çünkü rezervasyonlar geçen sene de iyiydi, bu sene de çok iyi. Avrupa’daki kriz turistin para harcamas─▒n─▒ engelliyor, bu da herkesi etkiliyor. Her┼čey dahil sistem de s─▒k─▒nt─▒l─▒ ama ne yaz─▒k ki ba┼čka ┼čans─▒m─▒z yok” dedi.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Üyeleri nezaket ziyaretleri kapsam─▒nda ayn─▒ gün Ayd─▒n ─░l Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel’i de ziyaret etti.

Ziyarette, kendilerine üstlendikleri görevde ba┼čar─▒lar dileyen Temel, Ku┼čadas─▒’n─▒n ticari hayat─▒ ve trafik ak─▒┼č─▒ ile ilgili bilgi ald─▒ ve yeni Yönetimin Ku┼čadas─▒ ve ticari hayat─▒ için ba┼čar─▒l─▒ çal─▒┼čmalar yapaca─č─▒na inand─▒─č─▒n─▒ dile getirdi.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu ziyaretlerde, Vali Kerem Al ve Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel’e Ticari Envanter raporu, Ku┼čadas─▒ Tan─▒t─▒m CD’si ve Raporlar CD’si hediye etti.

KAYMAKAM MUSTAFA AYHAN YEN─░ YÖNET─░ME BA┼×ARILAR D─░LED─░

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu ayn─▒ gün gerçekle┼čtirdikleri ziyaretlerine Kaymakam Mustafa Ayhan ile devam etti.

Ziyarette Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan, Meclis Ba┼čkan─▒ Mahmut Özta┼č, Ba┼čkan Yard─▒mc─▒s─▒ Gürhan Hurda, Yönetim Kurulu Ba┼čkan Yard─▒mc─▒lar─▒ Nejad Özalp, Nam─▒k Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri ─░rfan Yi─čit, Seydi Y─▒k─▒lmaz, Suat Özdemir, Vedat Ali Talmaç, Disiplin Kurulu Ba┼čkan─▒ Bülent Bakyaz, Disiplin Kurulu Üyeleri Cem Arslan, Melih Canbaz, Ahmet Susam ve Genç Giri┼čimciler Kurulu Ba┼čkan─▒ Edip Say─▒alio─člu’da haz─▒r bulundu.

Yeni yönetimin yine tan─▒d─▒k simalardan olu┼čtu─čunu dile getiren Kaymakam Mustafa Ayhan, kendilerini kutlad─▒ ve sezon öncesi sorunlar─▒n giderilmesi ve çözüm önerileri için tüm kurumlarla ortak fikir birli─či içinde çal─▒┼čma yap─▒lmas─▒ gerekti─čini vurgulad─▒. Kamu kurumlar─▒n─▒ ve okullar─▒ yeni projelerle ┼čehir merkezinden ta┼č─▒may─▒ hedeflediklerini anlatan Kaymakam Ayhan, bu ┼čekilde Ku┼čadas─▒ trafi─činin de rahatlayaca─č─▒n─▒ dile getirdi.

Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan’da art─▒k konu┼čmaktan çok icraata geçilmesi gerekti─čini vurgulad─▒ ve gerek raporlarla gerekse sözlü olarak bu konuyu defalarca dile getirdiklerini belirtti. Önerdikleri bir ba┼čka konunun Ku┼čadas─▒’na Aç─▒khava tiyatrosu yap─▒lmas─▒n─▒n gereklili─či oldu─čunu dile getiren Ba┼čkan Akdo─čan, bunun Ku┼čadas─▒’n─▒n reklam─▒ için de ┼čart oldu─čunu ve ailelerle birlikte Ku┼čadas─▒’n─▒n %80’ini temsil eden Ticaret Odas─▒ gibi bir kurumun önerilerinin dinlenmesi gerekti─čini belirtti.

Ziyarette hedeflerini belirleyip 4 y─▒ll─▒k çal─▒┼čma plan─▒ ç─▒karacaklar─▒n─▒ dile getiren Ba┼čkan Akdo─čan, ortak amac─▒n Ku┼čadas─▒’na sahip ç─▒kmak oldu─čunu, her zaman vurgulad─▒klar─▒ gibi ya┼čamaktan keyif al─▒nacak bir Ku┼čadas─▒ için çal─▒┼čacaklar─▒n─▒ söyledi.

YEN─░ YÖNET─░MDEN ATATÜRK ANITINA ÇELENK

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ yeni yönetimi daha sonra Atatürk An─▒t─▒’na giderek çelenk koydu ve sayg─▒ duru┼čunda bulundu.

á á