KUŞADASI TÄ°CARET ODASI’NDA YENÄ° DÖNEM BAŞLADI

Kuşadası Ticaret Odası’nda Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, TOBB Delege Seçimleri ve Meclis Başkanlığı seçimleri birlik ve beraberlik içinde gerçekleşti.

Kuşadası Ticaret Odası’nda 1 Mayıs’ta gerçekleşen organ seçimlerinin ardından, meclis üyeleri 08 Mayıs 2013 Çarşamba günü tekrar sandık başına giderek Yönetim Kurulu’nu seçti.

11 Komitede gerçekleşen organ seçimlerinde Oda Meclis Üyeliğine seçilen 32 kişinin oy kullandığı seçimlerde Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurul Delegeleri seçildi.

YÖNETÄ°M KURULU BAŞKANI SERDAR AKDOĞAN, MECLÄ°S BAŞKANI MAHMUT ÖZTAŞ

Tek listenin çıktığı Yönetim Kuruluna; Serdar Akdoğan, Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, Ä°rfan Yiğit, Seydi Yıkılmaz, Suat Özdemir, Vedat Ali Talmaç, Müslüm Yıldırım, Macit Demiroğlu seçildi.

Disiplin Kuruluna; Bülent Bakyaz, Cem Arslan, Haydar Erbay, Melih Canbaz, Süleyman Ceyhan, Ahmet Susam,

TOBB Genel Kurulu Delegeliğine ise, Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, Murat Boranalp, Tolga Erdem, Macit Demiroğlu seçildi.

Ä°lçe Seçim Kurulu Başkanlığında gerçekleşen seçimlerin ardından Meclis Başkanı ve yardımcılarının seçimine geçildi.

En yaşlı üye Macit Demiroğlu başkanlığında toplanan Kuşadası Ticaret Odası Meclis Üyeleri oy birliğiyle Meclis Başkanlığına Mahmut Öztaş, Başkan Yardımcılıklarına Gürhan Hurda ve Tolga Erdem, katipliğe ise Faik Alp’i seçti.

Görevi devralan Meclis Yönetimini kutlayan Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, seçimlerin ardından yaptığı konuşmada,

bu dönemde Yönetim Kurulu toplantılarının daha geniş katılımla yapılmasını istediklerini belirtti ve isteyen Meclis Üyelerini Yönetim Kurulu toplantılarına da katılmaya davet etti. Akdoğan’ın sezon sonu ve başlarında sektörlerle ilgili genel toplantılar yapmayı ve görüş alışverişinde bulunmayı hedeflediklerini dile getirdiği toplantının sonunda, olağan toplantılara tüm komite üyelerinin davet edilmesi gündeme geldi ve oy birliğiyle kabul edilerek, Kuşadası Ticaret Odası’nda bu dönem herkese kapıların açık olduğu ve ilişkilerin daha da güçlenerek Kuşadası ve ticari hayatı için önemli çalışmalar yapılacağının sinyali verildi.